Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ereksjon når jeg er naken sammen med jenter, selv om jeg er homofil - hvorfor?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei :) Jeg lurer på en ting. Jeg identifiserer meg selv som homofil. Jeg har vært ute i 3 år, og har en del gode venner. Av jentevennene mine så liker 3 av dem å nakenbade. De inviterte meg med siden de ikke hadde noe problem med det siden jeg er homofil. Jeg ble med. Men når vi kledde av oss så ble penisen min erigert. De lo litt og spurte om jeg "hadde noe å fortelle dem" sarkastisk. Jeg lo nervøst tilbake og sa at jeg ikke forstod hvorfor. Og jeg forstår fortsatt ikke hvorfor. Jeg har vært naken rundt dem i etterkant og nesten hver gang får jeg en ereksjon. Jeg er hverken interessert i å ha sex med dem eller tenner på kroppen deres. Jeg mistenker at hjernen min er vant til tanken på at jenter tenner på gutter, så jeg blir kanskje erigert fordi jeg tror de blir det? Hva tenker du? Tror du jeg er biseksuell? Vil helst ikke måtte komme ut en gang til hehe. Igjen, bare så det er sagt, så føler jeg ingen lyst til å ha sex med jenter, så dette er ganske forvirrende og flaut når det skjer

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 19!

Takk for spørsmål.

Det er ikke uvanlig at en homofil gutt kan oppleve å få ereksjon når en er  naken sammen med jenter.

Selv om en kjenner seg helt trygg på en er homofil og ikke tenner på jenter, kan likevel kroppen og penis leve helt sitt eget liv. Det kan, som du selv er inne på i spørsmålet ditt, være slik at nakenhet generelt skaper en spenning i kroppen slik at penis blir stiv.

Du har sikkert opplevd flere lignende episoder tidligere i puberteten. Av og til virker det som om penis lever helt sitt eget liv og en forstår ikke hvorfor den blir stiv. Andre ganger er det mere forståelig. Når det skjer, kan det uansett oppleves som pinlig og lite passende. Om det er til noe hjelp, så er det noe som skjer helt av seg selv og etterhvert som du blir eldre, så går det over. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Ofte og plutselig ereksjon?

Gutt holder seg i skrittet (colourbox.com)

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du det likevel – penis blir stiv eller det kribler i underlivet! Hvorfor er det slik?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv