Hopp til hovedinnholdet

Kameraten min tok på tissen min og sugde den, er det vanlig?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg var nylig med vennen min som er 1 år eldre (altså 14). jeg var på besøk hjemme hos han. Vi hadde det veldig koselig og spiste mat og spilte minecraft sammen. Foreldrene hans var ikke hjemme så vi skrek og hadde det gøy. etterhvert sa han at han ikke orket mer og at han ville gjøre noe annet. Han satte seg på senga og var på mobilen. Jeg sa hva skal vi gjøre. Han sa jeg vet ikke kom hit så kan vi snakke om det. Jeg satt selv på mobilen men etterhvert kunne jeg føle noe som strøk meg sakte oppover låret. Jeg spurte han hva gjør du, Han sa ikke tenkt på det. Jeg gjorde som han sa og ignorerte det. plutselig hørte jeg en knapp gå opp og en glidlås gikk ned. Jeg så på han og spurte hva gjør du? Han svarte ikke. Når han hadde dratt av buksen min tok han hånden sin mot tissen min. Så begynte han sakte å dra den opp og ned. Jeg prøvde ikke stoppe han fordi jeg syntes det var deilig. Jeg har aldri tatt på min egen tiss så dette var nytt for meg. så begynte han å suge meg. Er dette vanlig???

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 13!

Takk for spørsmål.

Det er ikke uvanlig at gutter kan ha sex med hverandre når en er i puberteten, eller når en blir eldre. For noen er det lek og eksperimentering, andre gjør det fordi de er bi- eller homofile.

Du bestemmer selv om dette er noe du vil fortsette med, om det er godt og deilig for deg eller om du synes det er ubehagelig og vanskelig. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv