Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt på 15 år. og jeg lurer på om jeg er homo.

Gutt 16 år
 

Spørsmål
Hei jeg er en gutt på 15 år. og jeg lurer på om jeg er homo. jeg liker å se på gutter og jeg får stiv penis når jeg dursjer sammen med dem etter gymmen, men jeg vil ikke at de skal se det. hva skal jeg gjøre? skal jeg si det til dem at jeg er homo, skal jeg bare vise meg for alle at jeh har 'stå' jeg har virkelig lyst å ha sex med noen av dem men, det er ingen av de andre som er homoer tror jeg å det blir litt flaut viss jeg går på dem og at de ikke er homo. så jeg trenger hjelp?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det kan jo være at du er homofil, men det at du får ereksjon når du dusjer med guttene behøver ikke å bety at det helt sikkert er slik. Seksuelle fantasier og tenning kan man oppleve i forhold til eget kjønn selv om man er primært heterofil.

Jeg syns at du skal utforske følelsene dine litt mer rundt dette. -Hvem er det du føler at du forelsker deg i og tiltrekkes av? -Hvem kjenner du at du kunne tenkt deg å bli kjæreste med?

Jeg vil anbefale deg å finne litt mer ut av dette før du "flagger" at du er homofil. Jeg tror heller ikke det er så lurt å bruke dusjen som en arena for å vise frem din tenning, men heller være litt diskret med det, eller hvis du ikke skulle greie å kontrollere ereksjonen når de andre ser det, kan du jo "normalisere" det med "jeh" eller fleipe det litt bort.

Har du spørsmål om dette med homofili, vil jeg anbefale deg å ta en prat med noen på ungdomstelefonen.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv


Quiz: Hva vet du om vanskelige ting i hjemmet?

Hvem får ansvaret for deg dersom foreldrene dine ikke er i stand til å ta vare på deg?