Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så engasjert i homofile og vil gjerne engasjere meg mer.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er så engasjert og elsker de som er skjeive eller de som er homo, men jeg vil gjerne hjelpe til mer fordi det er mange som har det vanskelig å sånn og jeg vil gjerne egasjere meg mer på en måte... og jeg vil hjerne ha en homo venn...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Så fint at du er engasjert, og har et ønske om å kunne hjelpe til for homofile som kan ha det vanskelig. Bare ved at du har et ønske om å bidra og være engasjert, så hjelper du mange.

Ved at du tørr å si hva du mener blant venner og familie kan du inspirere andre til å gjøre det samme. Kanskje vil du påvirke andres tanker om homofile ved å være engasjert og stå for det du mener. Det kan være ungdom i din omgangskrets som lurer på om de er homofile, og ved at du tør å si hva du mener kan du være til stor hjelp for dem. Da kan de se at det ikke bør være så skummelt for dem å tørre og være seg selv.

Les mer om hvordan du kan engasjere deg i artiklene under.

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Stå for det du mener

Jente sier sin mening. (www.colourbox.com)

Hvorfor er det så viktig å si hva du mener? Hvordan får du folk til å høre på det du sier? Og hvordan bør kritikk legges frem?

Skrevet av ungdomsjournalist, Skage.

Les mer

Hvordan kan du påvirke?

Megafon (colourbox.com)

Er du engasjert i en sak som du mener får for lite oppmerksomhet? Eller synes du politikerne burde prioritere annerledes? Du har muligheten til å påvirke dette. Her får du noen tips til hvordan.

Les mer

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv