Hopp til hovedinnholdet

Har hatt denne tanken lenge nå om at jeg ikke vil være homofil har snakket med mamma og pappa og dem sier at dette er helt normalt i din alder med jeg vet ikke om jeg skal tro på dem jeg får stå når jeg ser nakne damer men ikke men er dette normalt i puberteten? og når vil dette gå over?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei er gutt på 13 år som har hat denne tanken lenge nå om at jeg ikke vil være homofil har snakket med mamma og pappa og dem sier at dette er helt normalt i din alder med jeg vet ikke om jeg skal tro på dem jeg får stå når jeg ser nakne damer men ikke men er dette normalt i puberteten? og når vil dette gå over?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 13, 

Takk for at du skriver til oss om dette. Som foreldrene dine sier er det helt normalt å være usikker på dette i din alder. Det er ingenting feil med å være homofil hvis det viser seg å være tilfellet. Vi vil anbefale å snakke med foreldrene dine om dette.

Det er helt vanlig å få stå av å se nakne damer, dette kan endre seg. 

Hvis du har lyst kan du ta kontakt med oss på Youchat.no hvor du kan chatte anonymt med noen som er homofil eller bifil. 

Ønsker deg lykke til!

Hilsen Youchat i samarbeid med ung.no.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv