Hopp til hovedinnholdet

Er jeg homofil ?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hva er tegn på at man er homofil?

Besvart 07.11.2018 15:10
 

Svar
Hei

Homofile er like forskjellige som hetrofile og bifile , og det eneste som er felles for alle homofile er at vi tenner på og/eller forelsker oss i noen av samme kjønn.


Tegn på at du er homofil kan være at du har seksuelle fantasier om noen med det samme kjønnet som deg. Eller at du blir forelsket i noen av samme kjønn. Men dersom du tenner på alle kjønn kan du være bifil eller panfil. Noe av det handler også om identitet . Noen kaller seg hetrofile , og har det som identitet selv om de tenner på og har sex med noen av samme kjønn.

Seksualitet er ikke nødvendigvis hugget i stein , og noen opplever at de plutselig tenner på og blir forelsket i et kjønn i en epoke og et annet på et annet tidspunkt.

Dersom du kjenner at du bare blir forelsket i eller tenner på noen av samme kjønn som deg , så kan det godt være at du er homofil.

Hilsen Youchat i samarbeid med ung.no.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

- Jeg er homofil, men tør ikke si det til noen

Gutt sitter og tenker (colourbox.com)

Jeg er homofil, men jeg er redd for å fortelle det til familie og venner. Hva skal jeg si, og hva hvis de ikke takler det?

Les mer

Jeg er homofil og vet ikke hvor jeg skal finne andre som er det?

Jente holder et hjerte (colourbox.com)

Jeg har så lyst til å bli kjent med andre homofile på min alder, og kanskje også finne meg en kjæreste. Men hvor skal jeg lete? Jeg kjenner ingen andre som er homofile her jeg bor.

Les mer

Hvordan har homofile sex sammen?

To jenter kler av hverandre (colourbox.com)

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex med hverandre. Noen vet med seg selv at de er homo eller lesbisk, men tør kanskje ikke sjekke noen opp fordi de ikke vet hva som så skal skje. Så hva gjør de egentlig?

Les mer

Er det lett å være ung og homofil?

Kanskje har du egne erfaringer, eller kanskje er du usikker på din egen legning?

Gå til vote


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv