Hopp til hovedinnholdet

Jente, 13, har utforsket seksuelt med venninne, lurer på om hun er lesbisk.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er ei jente på 13, og jeg tror jeg er bifil elle lesbisk !! Det startet med at jeg fikk vite at ei jente i klassen min var lesbisk. Vi hadde ikke noe godt forhold, men så begynte vi å snakke. Og hun fortalte hvor utrolig det er å være lesbisk og faktisk ha sex og sånt med ei jente. Så helgen etter hun begynte å snakket om dette spurte jeg om hun ville ligge over hos meg, siden jeg var alene hjemme. Hun kom og når vi skulle til å se en film spurte hun om jeg ville utforske litt. Jeg hadde ikke noe i mot det og sa ja. Vi begynte å kysse, og etterhvert kline. Vi tok av oss klærne og hun begynte å slikke og fingre meg, og etterpå gjorde jeg det på henne. Jeg har alltid sett på meg selv som FULLSTENDIG HETRO, men etter dette har jeg fingret meg selv hver dag og setter det hardeste trykket på dusjen og holder dusjhodet på skrittet, mens jeg tenker at det er hun som slikker eller fingrer meg. Er jeg bifil eller lesbisk !? eller er det bare nysgjerrighet !? HJELP MEG.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det høres ut som at du kan svare og reflektere over det spørsmålet veldig godt! Og det er bra! For det er det du må fortsette å gjøre for å finne svaret, for det har dessverre ikke jeg.

 

Det jeg kan fortelle deg med sikkerhet er at de fleste på din alder én eller annen gang har hatt det akkurat på samme måte som deg! Det er helt normalt og flott å føle tiltrekning mot en av samme kjønn. Det betyr likevel ikke at alle som gjør det er homofile. Det betyr heller ikke at man er bifil selvom man føler tiltrekning mot begge kjønn. 

Det å være homofil, lesbisk eller bifil handler om mye mer enn sex. Tenk over hvem du forelsker deg i. Gutter eller jenter? Eller begge deler? Man forelsker seg i personen og personligheten, ikke det ytre!

 

På den annen side er det ingenting galt med å utforske sammen med venninner. Bare pass på å vite hvor dine grenser går, og stopp før du krysser dem! Det er VIKTIG!!!

 

Jeg ønsker deg lykke til med å finne ut av hvem du er! Du har ikke dårlig tid. Husk det!! 

Hilsen

Camilla

 

Helsestasjon for lesbisk, homofil, bifil og transkjønnet ungdom

i samarbeid med ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv