Hopp til hovedinnholdet

Jente 16 har sex med venninne. Lurer på om hun er lesbisk eller bifil.

Jente 16 år
 

Spørsmål

HeiHei ! Jeg er ei jente på 16, men først må jeg takke for at dere hjelper oss. Jeg har et lite problem. Jeg er litt usikker på ''hva'' jeg er. Jeg har hele livet vært 100% hetro men forje uke ble jeg litt usikker. Jeg lå over hos ei jente i klassen min, som er en av mine beste venner. Vi snakkes og gutter og sex. Jeg har hatt sex med en gutt og hun hadde hatt med to. Så sa hun at hun ville prøve med ei jente, og jeg sa at det ville egentlig jeg og. Så derfor spurte jeg om vi skulle prøve litt. Hun gikk med på det, og før jeg viste ordet av det lår vi nakne i senga hennes.Vi prøvde alt du kan tenke det : Fingring, slikking, dildo osv. Etter det har jeg aldri klart å slutte å tenke på henne, og vi har til og med gjort det flere ganger. Hun sier hele tiden på skolen og sånt at hun er kåt på meg og da går vi på doen og begynner og kline og sånt. Jeg er litt usikker på om dette er bare fordi vi er nygjerrige, eller om det er bare pupeteten, MEN JEG MÅ HA SVAR !! Er jeg lesbisk eller bifil ? Hilsen forvirret jentesex gal jente !!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Jeg må dessverre skuffe deg med å si at jeg ikke har noe svar til deg om du er lesbisk eller bifil. Men om jeg likevel skal gi deg noe svar her og nå høres det ut for meg som om dere driver med sunn utforsking av egne kropper og seksualitet.

 

Det å være lesbisk eller bifil har mer til seg enn bare det seksuelle. Er du og venninnen din forelsket i hverandre? Eller tror du at du kunne blitt forelsket i henne? Har du forelsket deg i jenter før? Eller gutter? Det er på en måte de romantiske følelsene ovenfor en annen som egentlig definerer "hva" en er. Og det du føler nå kan forandre seg med tiden. Vær åpen for det! Da stiller du sterkere!

 

Også kommer spørsmålet om det egentlig er så viktig å vite "hva" en er, så lenge en vet "hvem" en er. Forsøk å bruke tid på å bli trygg på deg selv, og din egen kropp. Finn ut hvor dine grenser går!

 

Jeg ønsker deg masse lykke til!

Hilsen

 

Camilla.

Helsestasjon for lesbisk, homofil, bifil og transkjønnet ungdom

i samarbeid med ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv