Hopp til hovedinnholdet

Gutt lurer på guttesex

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Jeg blir kåt av gay-porn, og kan syntes gutter er kjekke, og har lenge lurt på hvordan det er å ha sex med en, og helst det å bli "tatt bakfra" av en gutt. MEN, jeg kunne aldri tenkt meg å være kjæreste med en gutt, og jeg har hatt mange jentekjærester, og elsker å ha sex med jenter. Føler meg litt lost.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg er ikke helt sikker på hva du spør om her. Men følelsene dine er du ikke alene om! Det finnes mange ulike (seksuelle)preferanser, og der er mange som deg som er nysgjerrig på og praktiserer sex med gutter/menn selvom de definerer seg selv som heterofile og ønsker å leve i et heterofilt samliv. Det betyr ikke at de nødvendigvis ikke er oppriktige med seg selv og at de egentlig er homofile. Det er rett og slett bare slik at de liker og kanskje til og med foretrekker sex med menn, men er ikke interessert i det romantiske med en gutt/mann. Disse blir ofte omtalt som msm (menn som har sex med menn).
Sjekk ut: llh.no/nor/homofil/begreper/

 

Men, når alt kommer til alt er det ikke så viktig at du setter en merkelapp på deg selv, altså at du definerer deg som det ene eller det andre. Det som er viktig er at du kan stå inne for de valgene du gjør og at du ikke gjør neo du ikke har lyst til. Og selvfølgelig ikke heller overtaler eller tvinger noen til å gjøre noe de ikke har lyst til.

 

Dersom du ikke har fått svar på det du lurte på så skriv gjerne inn på nytt med nytt spørsmål!

 

Jeg ønsker deg lykke til!

Hilsen

 

Camilla (helsesøster)

 

i samarbeid med ung.no

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv