Hopp til hovedinnholdet

Gutt 17. Hvor kan han møte andre homofile gutter for bare litt sex?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en 17 år gammel gutt som elsker jenter, men føler meg veldig tiltrukket av gutter inne i mellom. Skjønner det virkelig ikke, men har prøvd å fingre meg selv i rompa, har også prøvd å bruke dildo i rompa og jeg må nesten si jeg elsker det å! Men har jo ikke hatt sex med verken gutt eller jente enda så er sykt usikker på hva jeg er :/ Har prøvd å kysse begge kjønn, må si at jeg liker å kysse begge å. Men lurer sykt på hvordan det er å bli pult i rompa av en annen gutt og så har jeg veldig lyst til å prøve å bli det! jeg har også veldig lyst til å prøve å suge en, men samtidig har jeg også veldig lyst til å slikke en jente og pule en jente, føler jeg burde prøve begge deler å finne ut av det. Kan du si meg noen steder jeg kan møte andre gutter som er homofile som bare vil ha litt sex? :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 17 år.

Den eneste måten å finne ut av hva som er riktig for deg er å utforske seksualiteten din for begge kjønn. Kjenne på følelsene som kommer når du kjenner tiltrekning eller ikke.

Hvem du har sex med spiller ikke nødvendigvis noen rolle for identiteten din. Det viktigste tenker jeg er at du kjenner etter hva du har lyst til å utforske og med hvem.

Noen har glede av analsex, eller stimulering av analåpningen. Der er det mange nerver som gjør at noen opplever sterke orgasmer og nytelse. 

Likevel er analsex en mere avansert form for sex, og noe som krever god kommunikasjon, gjensidig respekt og tilit mellom partene. Hvis du har lyst til å eksperimentere med dette, vil jeg anbefale deg å gjøre det med noen du er trygg på.

For mere info vil jeg anbefale deg å gå inn på Helseutvalget sine sider www.helseutvalget.no Her kan du gå inn på et emne som heter "Fuckchat", hvor du kan finne nyttige tips om temaet.

Når det gjelder steder hvor du kan finne andre gutter kun for sex, kommer jo dette an på hvor du bor. Vil anbefale deg å kontakte Gaysir.no

Ønsker deg lykke til.

Hilsen Ingun 

Helsesøster
Helsestasjon for Lesbisk, Homofil, Bifil og Trans ungdom,

13-30 år.
lhbt@bga.oslo.kommune.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv