Hopp til hovedinnholdet

trenger mer innføring i håndballreglene

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, er en jente som snart er 14, og har begynt på håndball. Har holdt på med fotball før, og liker idrett. første trening gikk greit, men nå begynner jeg å gi opp. Når vi skal ha en liten kamp på laget, så skjønner jeg ikke posisjonene. Høyre ving, strek osv. Finner heller ikke noe på nett. Skjønner ikke hvor jeg skal løpe og er helt forvirret. Jeg bommer ganske ofte på mål, så mange på laget blir frustrerte. Er ikke så god på å løpe med ballen samtidig som jeg spretter, og klarer ikke høydeskudd. Klarer nesten ingenting. De andre på laget pleier å bli frustrerte, og den ene treneren pleier å peke meg ut. Mister helt motivasjonen og vil bare slutte. Vet jeg kan trene, men posisjoner ogsånn er vel verst, og selvfølgelig kasting, høydeskudd osv. Hva kan jeg gjøre? kan dere legge ved et bilde med posisjoner eller noe sånt på en håndballbane? Regler? Har søkt på nett men finner ikke mye info. Håper på svar fort. :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Vi har dessverre ingen spesialkunnskap om håndball i redaksjonen. men jeg vil anbefale deg å kontakte en som er god på det, og be om å få en innføring i reglene. Mulig du kan finne en del informasjon på youtube, idrettsforeningenes nettsider eller på www.handball.no.

Du er tøff som søker informasjon og råd, jeg heier på deg - og på at du klarer å lære reglene så godt at du trives på banen!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Idrett = Engasjement

Fotballspiller (colourbox.com)

Visste du at hovedårsaken til at ungdom driver med idrett, er at det er gøy? Visste du at all idrettsungdom er medlem av bevegelsen ”engasjert ungdom”? Engasjert ungdom skal sette dine ønsker og meninger på dagsorden!

Les mer

Tips til Google-søk

Søk på nettet Google

Noe du trenger svar på? Trenger du stoff til en skoleoppgave? Slå det opp på nettet! Her får du noen tips for å gjøre et best mulig søk i Google.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om idrett