Hopp til hovedinnholdet

Bør vi slutte å med denne brytetreningen

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg tror jeg å bestevennen min har en unormal egentreningsmetode Vi er aktive i bryting å vi liker å drive med egentrening i bryting ute Når vi trener så er vi med et avsidesliggende vann i skogen hvor ingen kan komme forbi å tilfeldigvis se oss Her bruker vi å bryte med hverandre kun iført brytedraktene våre. Disse er veldig tighte og de går litt inn i rumpen og viser tissen. Vi bruker ikke undertøy under drakten. Vi bruker å gi hverandre straff som tapern av kampen må gjøre. For eksempel at den som taper må bade i vannet i drakten, dette gjør at den blir ennå mer avslørende, for å deretter løpe en runde rundt i skogen brytedrakten. Av å til bruker vi også å ta av oss brytedraktene våre å bryte helt nakene med hverandre. Ingen vet om at vi gjør dette. Bør vi slutte?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dere liker å brytetrene med hverandre.  Dere kjenner nok også litt på at denne brytetreningen trigger en nysgjerrighet og tenning.  Jeg tenker at dette handler om at dere også utforsker den seksuelle identiteten deres og at det er helt greit hvis begge syns det.  

Kanskje noen av artiklene under også kan være til nytte?

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Trenger du noen å snakke med om kjønn, seksualitet og identitet?

Jenter ser på mobilen sin (colourbox.com)

Har du spørsmål om kjønn, seksualitet eller identitet? Ringer du Ungdomstelefonen på 400 00 777 møter du unge voksne som kan hjelpe deg med spørsmål om seksualitet, legning og identitet.

Les mer

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Massasje (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. For noen kan det være undertøy, pupper eller rumper, mens for andre kan det være muskler, navler, en dyp stemme, kjønnsorganer eller neser. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Ofte stilte spørsmål om å være homofil

Holder hender (www.colourbox.com)

Mange opplever at det kan være krevende å stå frem som homofil. Hva skal du si til foreldrene dine? Hvordan vil vennene dine reagere? Og hvor skal du egentlig treffe andre homofile?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv