Hopp til hovedinnholdet

Jeg er best på laget, men får ingen pris.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

jeg trener mest og jeg er best på laget, alle sier det men hver gang på slutten av året trenere skal dele forskjellig pris blir jeg aldri nevnt og jeg er lei og irritert hver gang det skje. Hvordan takler jeg det? hva burde jeg gjør?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet. Jeg skjønner at det er irriterende å ikke få noen pris når du legger ned en så stor innsats og presterer så bra. Det beste du kan gjøre er egenltig å snu litt på denen frustrasjonen, og heller bruke den som motivasjon til å prestere enda bedre neste sesong. Men det kan også være lurt at du tar en prat med treneren din om dette og får en forklaring på hvorfor du ikke blir nevnt. Noen ganger er det jo sånn at trenerne trekker frem de spillerne som kanskje trenger det mest, for eksempel de som ikke er såå gode, og som ikke får så mye ros i lø du løpet av sesongen - eller de som er skadet og kanskje trenger litt ekstra motivasjon. Men som sagt, ta en prat med treneren din. Det er  jo ikke sikkert at han er klar over atdu trenger litt annerkjennelse du og.

 Vennlig hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Viktig med komplimenter?

Flau gutt (colourbox.com)

Det er flott å høre når noen synes positivt om oss, og det er bra for selvtilliten! Men har det noe å si hvem komplimentene kommer fra? Og når blir komplimenter til smisk?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om idrett