Hopp til hovedinnholdet

Fotballakademi i utlandet?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har spilt fotball i 10 år men har nettopp sluttet pga store skader som legene prøver å finne ut av. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å starte igjen for sporten bare ødelegger kroppen min. Men nå lever jeg det livet jeg ikke ønsker i det hele tatt, jeg er deprimert og savner tiden på banen. Jeg savner den følelsen av å vinne mesterskapene og hele pakka!! Jeg måtte 2 måneders pause for ca 2 år siden og siden det har jeg slitt med å komme tilbake til den toppformen jeg var i. Så saken er det at jeg vil reise vekk, reise til et fotballakademi der jeg kan leve ut drømmen min, være meg selv. Så jeg lurer på om dere vet om noen bra akademier i utlandet, for jeg trenger virkelig 1 år i utlandet for å utvikle ferdighetene mine, for å bli i topp form, for å utvikle meg til den spilleren jeg egentlig er. det betyr alt for meg! Jeg MÅ komme meg på topp igjen, jeg må bli best! vær så snill å hjelp meg. jeg trenger å ha det bra igjen, jeg trenger å leve ut drømmen og å leve livet på min måte!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt!

Du kan finne informasjon om ulike fotballskoler i Europa her.

Lytt til kroppens signaler! Hvis du opplever stadig nye skader på grunn av idretten må du vurdere om det er hensiktsmessig å fortsette. Ved å satse maksimalt på fotball gjennom deltakelse på fotballakademi og lignende, vil treningsmengden øke betraktelig, og da er det viktig å ha tenkt gjennom om kroppen vil tåle den økte belastningen. 

Lykke til med valget!

Vennlig hilsen treningskonsulenten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Min fritid: Fotball

Odd-Andre

Odd-André (15) fra Steigen i Nordland kunne vært født med fotballsko på bena. Ung.no har tatt en prat med ham om interessen for fotball.

Les mer

Fotballskader

Fotballspillere får ofte en del av de samme fotballskadene. Skum gjennom de vanligste fotballskadene, og noen heller sjeldne!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om idrett