Hopp til hovedinnholdet

Tips til fritidsaktivitet?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 og jeg leter etter en fritidsaktivitet,jeg sitter veldig mye hjemme å ser på TV og det skjer om igjen og om igjen at vennene mine ikke kan bli med ut fordi de er opptat med fritidsaktiviteter.Jeg har prøvd flere forskjellige selv men har mislyktes og sluttet fordi jeg er veldig skjenert.Jeg begynte på hiphop for barn som er yngre en meg fordi jeg blir ikke flau da,men jeg syntes at den dansingen var veldig barnslig,så jeg lurer på om det er noen råd å få om hva slags fritidsaktivitet jeg kan begynne på...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint at du ønsker å begynne på en fritidsaktivitet! 

Jeg er ikke helt sikker på hva du liker å gjøre, men om du har prøvd dans før og likte det, kan du jo se etter andre aktiviteter som har med det å gjøre? Ellers legger jeg ved noen linker under som kan hjelpe deg. 

Du bør prøve å undersøke i lokalmiljøet om ulike tilbud. Kanskje må du gå litt ut av komfortsonen de første gangene på en ny aktivitet, men sånn er det for alle. Lykke til!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Min fritid: Kunst

Smykker (foto: privat)

Ung.no har snakket med Kristine (14) fra Bergen om det å gå på kunstskole. På fritiden lager hun blant annet egne smykker og vesker. Er du kreativ og vil skape noe eget, kanskje du kan tenke deg å gjøre det samme?

Les mer

Min fritid: Sang og musikk

Johanna

Johanna (18) fra Lenvik i Troms synger masse på fritiden, hun har en nydelig stemme og er vant til å opptre foran et publikum. Ung.no har intervjuet henne om hvordan det er å ha sang som fritidsaktivitet.

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Min fritid: Tegning

Hannah tegner.

Ung.no har intervjuet Hannah (15) fra Lenvik i Troms om det å ha tegning som hobby.
Av Amalie, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Min fritid: Dans

Danser (colourbox.com)

Bare 15 år gammel reiste Nishino alene fra hjemmet sitt Osaka til Sveits, uten å kunne annet enn japansk. Det eneste hun var sikker på var at hun ville danse.

Av Christina, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om idrett