Hopp til hovedinnholdet

Fortsette på fotball

Jente 14 år
 

Spørsmål

Eg har lyst til å slutte på fotball men samtidig ikkje. Har han tengt på koffor eg begynte å det var fordi eg likte å se på fotball men nå som det har blitt seriøst så har eg listet muligheten til å se det lokale laget her som var grunnen til at eg begynte. Dette er vanskelig for noen ganger så er det gøy å gå på trening og noen ganger suger det. Vet ikkje ka eg skal gjøre kan dåkke hjelpe meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Tror dette er en prosess alle går gjennom i livet. Uansett hva man driver med så går man lei iblant. Noen ganger går det over, eller det bare er i perioder. Andre ganger ikke. Du må selv finne ut av dette for hvis du virkelig ikke syntes det er morsomt burde du ikke kaste på tiden din på det.

Likevel må du huske på alle de positive sidene som følger med å holde på med en idrett på fritiden. De er for det første veldig sosialt og for det andre er det veldig sunt og ha en idrett så man holder seg i form. Jeg husker jeg på din alder også vurderte å slutte på fotball. Idag er jeg 18 år, holder fortsatt på med fotball og er veldig glad for det.

Det du også må huske på er at det ikke nødvendigvis bare er en svart hvit løsning her. Hvis du snakker med treneren din og sier det som det er at du sliter med motivasjonen eller bare trenger lit mer tid til andre ting kan du helt sikkert få ta en liten pause, eller bare holde deg til en trening i uka eller noe. Dette er helt vanlig. Håper dette var til hjelp og lykke til!
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Min fritid: Fotball

Odd-Andre

Odd-André (15) fra Steigen i Nordland kunne vært født med fotballsko på bena. Ung.no har tatt en prat med ham om interessen for fotball.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om idrett