Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg slutte på idrett selv om vennene mine fortsetter?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har gått på håndball i snart 2 år, og jeg liker det godt... men jeg føler meg ukomfortabel på banen fordi jeg føler at jeg ikke er god, og jeg føler at trenerene mine ikke liker meg. Så derfor har jeg lyst å begynne på turn fordi jeg elsker det, men da får jeg ikke vært med på alt det gøye alle vennene mine får. Som håndballleirer osv.. som er kjempegøy. Hva skal jeg gjøre? Starte på det jeg elsker mest, og som jeg føler at jeg mestrer, og se at de andre får vert med på gøye ting? Eller fortsette på håndball med vennene mine og få oppleve det?:| vet ikke hva jeg skal gjøre! Treninger hjelp! (Ps: får ikke lov å gå på 2 ting)

Besvart 06.11.2018 17:18
 

Svar
Hei jente (13)

Så bra at du skriver til ung.no!

Jeg ville snakket med trenerene dine om hva de tenker om ferdighetene dine, ettersom det er vanskelig å dømme seg selv - og veldig lett å anta at man er dårligere enn man er. 

Det at du ikke syns det er så gøy lenger er en helt annen grunn, og en som kanskje er verdt å ta mer i betraktning. Du liker likevel følelsen av samhold og vennskap, og du er redd for å miste det om du starter på turn istedenfor. 

Men du kan jo ha det like gøy på turnstevner og leirer? 

Du kan også snakke med vennene dine om hva de tenker, men også huske på at det er ditt valg. Det er dumt å bli igjen om du egentlig vil noe annet.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Lagsport

Fotballjenter som feirer seiere (foto: colourbox.com)

Svært mange trives med å drive med lagsport fordi det både er motiverende og gøy å trene sammen med andre. Det finnes mange ulike typer lagsport, så finn noe du liker!

Les mer

Idrett = Engasjement

Fotballspiller (colourbox.com)

Visste du at hovedårsaken til at ungdom driver med idrett, er at det er gøy? Visste du at all idrettsungdom er medlem av bevegelsen ”engasjert ungdom”? Engasjert ungdom skal sette dine ønsker og meninger på dagsorden!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om idrett