Hopp til hovedinnholdet

Lite motivert til trening. Hva skal jeg gjøre trenger tips.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 16 år.. jeg har gått på fotball i 4 år, og jeg begynner å miste motivasjonen litt. Den tar mye av tiden min og jeg får ikke tid til så mye annet da treningene tar hele ettermiddagen.. men jeg liker å spille fotball og tror nok jeg kommer til å savne å dra på treningene.. Jeg aner ikke helt hva jeg skal gjøre, vil slutte men er veldig usikker.. hva bør jeg gjøre ? Noen tips ?

Besvart 07.01.2019 12:12
 

Svar
Hei

Har du vært trofast på lag og trening så snakk med treneren din om hvordan du har det nå. 
Du er i den alderen der flest ungdom synes det er utfordrende å ha mye som må følles opp. 

Når du er usikker spør om det er mulig å ta permisjon fra treningen en stund. At det og er mulig å komme på trening når du har lyst til det uten for mye spørsmål. 

Med en friere mulighet til trening vil du få tid til å tenke gjennom hva du vil satse på. Hva du savner med trening og hva som er fint med mer fritid. Du holder samtidig kontakt med fotball vennene. 

Vil du diskutere det med en voksen kan du snakke med helsesykepleier på skolen du går. Ofte vil vi oppleve at tanker blir klarere når de er sakt høyt til et annet menneske. 

Jeg har lagt med to artikkler se om det er nyttig.

 

Lykke til Vennlig  hilsen helsesykepleier.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om idrett