Hopp til hovedinnholdet

j 15: Det er en gutt på ca. 25 år som driver å skriver til meg

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er ei jente på 15 år som føler at ting blir ubehageligt på nett, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det er en gutt på ca. 25 år som driver å skriver til meg, at jeg er søt og deilig. Han ber om bilder av meg, og vil ha sex med meg. Jeg er redd for å si ifra til mamma og pappa, jeg er redd for at de klikker helt på meg. Jeg trenger svart fort, jeg er så redd. Hilsen ei redd 15 åring

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du skriver at det er en mann på 25 som skriver til deg, du skriver ikke 'hvor' han skriver til deg, på hvilket medie. Er han venn på face? Du skriver at du er redd. Derfor tenker jeg at du skal kutte kontakten med ham og blokkere ham om det er mulig. Det er viktig å ikke la seg smigre av fine ord. 

Det er for stor aldersforskjell for at dere bør ha slik kontakt, det viser du jo også ved å bli redd. 

Du kan melde fra til slettmeg.no om du har bedt ham om å kutte kontakt med deg, overser ham, blokkerer/kutter han som venn, det er mulig de kan gi deg råd om hvordan du kan fjerne ham fra mediet han har kommunisert med deg på.

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Jente med mobil (www.colourbox.com)

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett