Hopp til hovedinnholdet

Han er sur fordi jeg ikke sender han nudes

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei jeg er en jente som er forlesket vi liker hværandre men han er sur på meg pga æ ikke vil sende han nudes er det greit æ blir lei meg og hjerte knust det har endt opp med at jeg har startet å kutte meg på armen hva må jeg gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Jeg synes det er flott at du ikke har sendt denne gutten nakenbilder, og det bør du heller ikke gjøre! Med en gang du sender et slikt bilde, mister du all kontroll over det, og det kan bli sett av mange fler enn det du ønsker. Det er helt forståelig at du blir lei deg når denne gutten blir sur, men slik du beskriver det virker han ikke som noen bra fyr, og jeg synes du skal avslutte det som er mellom dere. Du fortjener en gutt som du kan stole på, og som ikke presser deg til å sende nakenbilder! 

Når det gjelder det at du har begynt å kutte deg, så er jo ikke det bra i det hele tatt, og det er vikig at du få hjelp til å slutte med det. Det kan være lurt at du tar en prat med foreldrene dine om hvordan du har det. Hvis ikke du vil snakke med dem, så kan helsesøsteren på skolen din være et veldig fint alternativ. Hun har taushetsplinkt, og det betyr at det du forteller henne blir mellom dere to. Du kan lese mer om helsesøster i artikkelen under. Jeg legger også ved et noen andre artikler du bør lese. 

 Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvskading - sett ord på det

Trist jente (colourbox.com)

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

Les mer

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer

Selvskading

Gutt lei seg

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

8 kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit