Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte kløftbilde til to i samme gjeng.

Jente 13 år
 

Spørsmål

det var ikke noe annet temaet som virket riktig, så måtte velge dett. For en stund tilbake, trada jeg kløft mot pack til en type, noe som jeg vet jeg ikke skulle gjort. Jeg er heller ikke typen som gjør sånt, det var vel et øyeblikks svakhet eller noe lignende. Han jeg sendte til, er en del av gjengen til en fyr jeg holdte litt på med før. Og nå igjen, et par uker siden, så sendte jeg kløft mot pack til han fyren jeg holdte på med før. De er i samme gjeng, og jeg har en anelse at hvertfall en av dem kanskje har bildene på sin mobil, i hvertfall så har de sagt det til andre. Jeg vil ikke bli sett på som løs, for hos jenter er det veldig enkelt å bli stempla som og veldig vanskelig å få vekk. Han jeg holdte på med før har totalt avvist meg siden også. Noe som kanskje hører med til historien er at han spurte meg om å bli sammen,og jeg sa nei. Jeg er stressa for i tillegg kyssa jeg litt med en helt annen gutt på en fest for litt siden. Hva skal jeg gjøre?

Besvart 09.10.2018 12:50
 

Svar
Hei

Så fint at du skriver til oss!

Dette hørtes ikke helt enkelt ut, med to gutter og hvor den ene er interessert i deg. Og at du her sendt bilde av kløften din til begge disse guttene. 

Mange jenter er redd for å bli ansett som "løse" eller bli "slutshamet", dersom det kommer ut at de har sendt nakenbilder/kløftbilder til noen. Dette er gamle moralske regler som henger igjen fra når jenters seksualitet skulle være "snill og ren". Dette er gammelt tull og noe man må jobbe for å endre synet på.

La oss snu på det: Mange gutter sender dickpicks uten å møte slik fordømmelse. Det handler jo ikke om å være løs, men om å være nysgjerrig og kanskje også ikke så rent lite kåt. Og det er helt greit. Men det som ikke er greit er når noen har bilder de ikke skulle hatt, eller bilder blir delt videre, eller når man blir maset på og presset.

Kanskje er det lurt at du tar en prat med guttene og sjekker ut om de har bildet og eventuelt be dem om å slette. Dersom han ene typen er/var forelsket i deg så er han kanskje såret og lei seg fordi du klinte med en annen?

Dersom du synes det er dumt at flere har bilde av deg, så kan det også være lurt å tenke over hvem man sender til. Kanskje er det enkles å ikke sende i det hele tatt? Det er det kun du som bestemmer :)

Livet kan være skikkelig komplisert når man er ung, nysgjerrig, kåt og forelsket. Det blir ofte kluss. Det eneste som hjelper da er å snakke om det og forsøke å rydde opp. 

 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sånn kan du takle mas og press om nudes

Oppgitt jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Stå opp mot slutshaming

Jente lei seg (colourbox,com)

"Slutshaming" gjør at mange er redde for å stille opp for venner som står alene og avkledd på nett. Vær en god venn og stå opp mot rykter og baksnakking.

Les mer

Send GIF-er istedenfor nudes!

Her er melonene mine (#ikkegreit) ung.no

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett