Hopp til hovedinnholdet

Sex uten samtykke

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei Jeg var på fest forrige lørdag og drakk en del alko. Jeg ble kjent med en gutt som går på en annen vgs. Etter en stund følte jeg meg dårlig og gikk på rommet. Gutten jeg ble kjent kom inn til meg litt etter, og vi begynte å kline. Plutselig begynte han å ta av seg klærne og siden jeg var litt små full gjorde jeg det samme. Vi la oss i senga og begynte å pule. Men etterhvert ville jeg ikke mer, men han stoppa ikke. Jeg begynte å rope og han holdt meg fast. Jeg fikk jo helt panikk, men jeg kom meg heldigvis vekk og dro hjem fra festen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvem jeg skal si det til! Bare noen få av vennene mine vet det. Håper jeg får svar!(: Hilsen en jente på 18.

Besvart 13.12.2018 11:07
 

Svar
Hei jente 18

Takk for din hendvendelse!

Det var trist å høre hva denne gutten gjorde mot deg. Det han gjorde er ikke greit, og er et seksuelt overgrep. Selvom man er med på det på begynnelsen, er det alltid lov å si stopp. Sex skal skje med begges samtykke. Vi anbefaler deg å anmelde dette til politiet. Du forteller at du har noen venninner å snakke med, det er flott. Kanskje du kan ta med deg en av dem til politiet.

Du kan også ringe oss på døgntelefonen vår om du ønsker å snakke med noen. Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte, telefon : 800 57 000, nettsiden vår er: www.incest80057000.no 

 

Legger ved noen linker som kan være fine for deg å lese.

Masse lykke til.

 

Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit