Hopp til hovedinnholdet

Jeg sa nei men han gav seg ikke

Jente 15 år
 

Spørsmål

jeg var på en fest for 2 måneder siden og da møtte jeg en gutt. vi hadde avtalt å hooke men ikke noe mer. jeg hadde faktisk litt følelser for han men når vi begynte å hooke så begynte vi å tør pule tror jeg.det var helt greit iguess men så spurte han meg om jeg kunne suge han og da sa jeg nei også maste han så utrolig mye selvom jeg sa nei bestemt, og da spurte han om jeg kunne runke han men da svarte jeg nei også men han maste igjen. og da tok han frem penisen hans og jeg sa jo nei og jeg så ikke på den men sa spurte han om vi kunne "titte fucke" og jeg ble så klein og jeg sa nei der å men han maste så mye også begnyte han bare.jeg sa aldri ja og nå jeg er så langt nede at jeg orker ikke livet lenger. jeg har gitt opp på alt

Besvart 27.05.2019 19:41
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette var vanskelig for deg, og det er ikke greit at denne gutten maste som han gjorde. Samtidig skjønner jeg at det kanskje ikke var helt lett for deg å holde på ditt nei. 

Det er ikke uvanlig at man kan få det litt tungt etter at man har krysset egne grenser og at du kanskje føler deg misbrukt. Kanskje kan det være godt for deg å snakke med helsesykepleier om dette? Selv om det på sett og vis ikke er noe som kan reverseres, så kan det være greit med litt støtte og det å få snakket igjennom hendelsene dine. Ofte er dette til god hjelp. Kanskje kan det også hjelpe deg til neste gang å tørre å være ennå tøffere og enda bedre klare å stå i det. Slike opplevelser som du har hatt er dessverre ganske så vanlige, men kan likevel være vanskelig å bære i ettertid. Lykke til, tror det vil hjelpe deg å snakke med noen. 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Trist jente sitter på senga (colourbox.com)

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit