Hopp til hovedinnholdet

Er det galt av meg å like ham?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg har noen spørsmål jeg å min ex slo opp for 9 måneder siden (han er i fra Afghanistan) fordi han var utro.... jeg og hans lillebror 13 år 05 ha snakke i 8/9 måneder å jeg begynner å få følelser for han selv om jeg ikke vil ha kj og det vet han han har hatt en kj i 3 måneder men har vært utro på henne flere ganger han er egt ikke min type han er litt aggressiv og henger med gangs i Oslo han selger sigaretter og vapes og han vaper drikker og har gjort hasj selv dette liker jeg ikke i det hele tatt og jeg har aldri gjort noe av det selv selv om noen av mine venner har spurt og/ eller gjør dette selv men han kan være veldig snill å vi er nå fwb aka fuckfriends vi kliner og jeg har runket han noen ganger føler jeg meg som en hore fordi jeg var sammen med broren hans og fordi han er ikke altid en bra person men jeg brur meg om han og elsker han for det om er det noe feil med meg burde jeg stoppe venner ser ned på meg fordi jeg kliner med han .

Besvart 26.09.2018 10:55
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Det er absolutt ikke noe feil med deg. Man kan ikke noe for hvem man liker. Ikke tenk at dette er din feil. Det er lett å havne i slike situasjoner og det kan være vanskelig å komme seg ut av dem. Du har ikke gjort noe galt! Jeg skjønner likevel at dette er stressende for deg. Det virker som om denne gutten holder på med mye forskjellig som kan ha negativ påvirkning på deg.

Det at han er med i en gjeng, driver med hasj og er såpass aggressiv kan være skremmende. Jeg vil råde deg til å være forsiktig når det gjelder denne gutten. Det er fint at han har mange gode sider, men dessverre kan det bli utrolig vanskelig når han driver med flere ting som er ulovlige. Du må først og fremst passe på deg selv.

Tenk i hvert fall godt gjennom hva du ønsker før det skjer noe mer med denne gutten. Det ble jo slutt med eksen din fordi han var utro og det kan virke som om lillebroren hans driver med det samme. Om du kan, vil det nok være lurt å ta litt avstand. Det høres ut som om han trenger å få litt orden på livet før det eventuelt kan bli noe mer mellom dere.

Les gjerne gjennom artiklene under for å få flere tips!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Slik oppnår du respekt

Gutt med armene i kors (colourbox.com)

Du skal ha respekt for andre, men du skal også bli respektert! Finn ut hvordan du oppnår respekt, og få tips om hvordan du kan vise andre mer respekt.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Hvordan gjøre det slutt?

Jente tenker (colourbox.com)

Forholdet er ikke som det en gang var, og du vil gjøre det slutt. Du vil gjøre det minst mulig ubehagelig for deg selv og uten at noen blir såret. Problemet er; hvordan skal du gå fram?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Sex og aldersgrenser

sex - illustrasjon

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

Les mer

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

Trist jente krangler med kjæresten (www.colourbox.com)

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre - både om det som er fint og om det som er vanskelig.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer

Rykter og ryktespredning

Rykter

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler gjerne ofte om tinge som setter andre i et negativt lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene