Hopp til hovedinnholdet

Fysisk tilnærminger fra en voksen, ruset. Hva gjør jeg?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Sist sommer varjeg ute med en venn, vi var ikke beruset eller noe sånt, for på den tiden var jeg 15 og hun 16. Vi satt i en barnehage og spilte litt ukulele og snakket. Etter litt så kom det en eldre gutt som tydelig var enten høy eller på noen annet narkotika, og han selv snakket om at han var 20+år. Jeg og vennen min ble veldig ukomfortabel og bestemte oss for å få broren min til å ringe oss sånn at vi hadde en unnskyldning til å dra. Når vi sto opp, så tok han tak i meg og lot meg ikke gå og prøvde å få meg med seg hjem for å ha sex med meg. Jeg prøvde å gå min vi og da prøvde han å kysse meg. Jeg har aldri møtt denne personen før, og han viste at jeg var underaged. Til slutt klarte vi å komme oss unna, forde om han prøvde å få oss til å komme tilbake. Jeg har møtt han en gang senere, og igjen da fulgte han meg nesten hjem og prøvde å få meg til å bli med ham igjen og spurte meg om jeg var gift og om jeg hadde barn. Var det overgrep? Og burde jeg si ifra til en voksen??

Besvart 17.01.2019 21:31
 

Svar
Hei

Ja, dette bør du snakke med en voksen om.

Denne mannen oppfører seg langt utover det som er akseptabelt.

Han gjør at du blir redd, og påvirker din hverdag.

Mitt råd er at du snakker med helsesykepleier på skolen, og får støtte og hjelp til å ta denne saken videre.

Denne mannen må stoppes. Det er stor sjanse for at han "prøver seg" på flere mindreårige enn deg. Jo fortere han stoppes, jo flere blir spart for denne mannen.

Legger ved et par artikler du bør se på.

Masse lykke til :-)

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kriminalitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kriminalitet