Hopp til hovedinnholdet

Har legen taushetsplikt ved bruk av steroider (Trenbolone)?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har vært så jævlig dum å prøvd en sprøyte med trenbolone 200 for en uke siden. Jeg har trent i 2 år å har et meget godt kosthold!. Somsakt har jeg prøvd en gang, har ikke gått på noe kur eller noe sånt. Jeg kjenner ikke noen bivirkninger ennå, eneste jeg sliter med at jeg angrer så fælt! Er redd for at blodtrykket skal være høyt osv. jeg drikker mye vann for og rense nyrene. Jeg har mest lyst til og glemme at dette har skjedd og bare leve videre. Skal aldri røre steroider igjen! Jeg tørr ikke og oppsøke fast legen min eller generelt lege! Jeg vet at steroider er ulovlig, og jeg er bare 17 år. Jeg vet at legene har taushetsplikt men hvis jeg går til legen og sier at jeg har gjort noe veldig dumt som jeg angrer fælt på, og jeg forklarer han at jeg har prøvd steroider og om han kan ta blodprøver for og sjekke at verdiene er riktige og at kroppen min fungerer optimalt. Kan legen da gå ut og si dette slik at jeg får problemer med politiet osv? jeg vill heller ikke at foreldrene mine skal vite noe!!! Jeg vill ikke at noen andre en legen skal vite det! Trenbolone kan spores i blodet mitt opptil 6 månder, å hvis legen kan gi ut info til politi og foreldre, så må jeg gå i 6 månder utn og vite at kroppen min er i orden! Dette kan bli et langt lerret og bleke! Mvh: En gutt på 17 år som har begått en mega tabbe!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Vi skjønner at du angrer veldig på at du tok Trenbolone, og at du har bestemt deg for at du ikke skal gjøre det mer. Det er kjempefint!
Når det gjelder en injeksjon med Trenbolone er vi ganske så sikre på at det ikke er nok til å påvirke din totale helse i noen særlig grad. Alle bivirkninger, og eventuelle skadevirkninger blir alvorlige først etter bruk over tid, det vil si etter flere inntak. 
Når det gjelder legebesøk og blodprøve er det slik at legen ikke har lov til å teste blodet ditt/urinen din for hverken dop eller andre rusmidler uten at du gir ditt samtykke. Du kan trygt gå til legen å si at du har følt deg litt slapp i det siste, og at du ønsker en helsjekk for å utelukke at noe er galt. Da vil legen kunne ta prøver av deg for å sjekke om du har normale verdier uten at prøvene blir testet for dop. Uansett har legen taushetsplikt, både til foreldrene dine og politiet. Bruk av anabole steroider er ikke forbudt i Norge, og selv om en ny lovgivning er på trappene er den ikke lovkraftig nå. Det vil si at politiet ikke har noen som helst interesse av ditt steroideforsøk, og at du ikke har brutt loven.  

Hilsen RUStelefonen 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler