Hopp til hovedinnholdet

Han vil ha sex hele tiden! Hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

HEI JEG ER 13 OG HAR EN KJÆRESTE PÅ 14. JEG PLEIER OG HJEM TIL HAN OG DA PLEIER VI SOM REGEL OG VERE ALENE HELE DAGEN. MOREN ER DØD OG FAREN JOBBER FRA 11-22 HAN JOBBER OG ANDRE TING NÅR JEG ER HOS HAN PLEIER VI OG SE PÅ FILM I SENGA HANS. DA PLEIER HAN OG SNIKE SEG INNTIL MEG OG KYSSER MEG PÅ MAGEN. SÅ SPØR HAN MEG OM VI SKAL HA SEX DA SIER JEG JA. DA BEGYNNER HAN OG KLINE TIL MEG OG KLER AV MEG. DA BEGYNNER JEG OG KLE AV HAN. JEG VET GODT AT DET ER ALDERSGRENE PÅ SEX MEN JEG KLARER IKKE OG SI NEI. VI HAR HATT SEX MANGE GANGER FØR OG VI HAR VERT SAMMEN I TO ÅR. JA HAN KLER AV MEG OG JEG KLER AV HAM. SÅ KYSSER HAN PUPPENE MINE OG KLEMMER PÅ DE. JEG HAR GANSKE STOR PUPPER, OG ER IKKE SÅ FEIT JEG VEIER 37KG. SÅ LEGGER HAN SEG OPPÅ MEG OG BEGYNNER. HAN STIKKER PENISEN SIN INN I SKJEDEN MIN OG DET ER GANSKE DEILIG. JEG PLEIER IKKE OG LAGE RARE LYDER. HAN PLEIER OG KLINE MEG GANSKE HARDT. NÅR HAN ER FERIG MED DET BEGYNNE HAN OG SI AT JEG SKAL SETTE MEG OPPÅ HAN. DET GJØR HAN. DA HAR VI SEX DEN VEGEN. HAN TAR PÅ ROMPA MI OG PUPPENE. JEG SYNTES DETTE ER GANSKE DEILIG MEN HAN BEGYNNER OG BLI GANSKE IRRITERENDE ANNGÅENDE SEXEN. HAN SPØR OM DET HVER GANG OG JEG KLARER IKKE OG SI NEI. HVA SKAL JEG GJØRE!!! JEG MÅ HA HJELP FORT. JEG SKAL BLI MED HAN TIL EGYPT OM CA EN UKE OG DA HAR HAN SAKT AT VI FÅR EGET ROM. ALTSÅ JEG OG HAN ALENE. MED DOBBELSENG OG ALT. OG DA SA HAN AT DET SKAL BLI DEILIG OG SE MEG NAKEN SAMMEN MED HAN I TO UKER. HVA SKAL JEG SI TIL HAN. JEG VIL JO VERE MED. MEN IKKE FOR OG VERE ALENE PÅ ET ROM OG HA SEX! HJELP MEG HVA SKAL JEG SI!!!! HILSEN JENTE 13 ÅR

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Fint du skriver til oss og deler dine refleksjoner. 

Det høres ut som det blir for mange seksuelle aktiviteter på hans premisser. Blir du sliten og sår i skjeden? Øm andre steder? Sånn skal det ikke være. Du skal også ha det godt. Avtal tid med helsestasjonen for ungdom og få mer tilpasset hjelp og råd der. Se vedlagt liste her.

Blir du tilfredsstilt (får du orgasmer) like ofte som han? Et par skal ha like mye glede og nytelse av seksuelle aktiviteter. Se vedlagt artikkel om hvordan oppnå orgasmer her.

En god seksualpartner viser likeverd og rettferdighet i praksis. Begge skal få bestemme like mye. Se vedlagte seksuelle rettigheter.

Jeg er enig med deg at dere må tenke nytt, han må vise mer hensyn til deg og dine behov og dere må snakke om forholdet deres. Har du tatt dette opp med ham? Lytter han til deg?

Hvis han har samleie med deg mot din vilje defineres det som voldtekt. Les mer om dette her. Det er i følge norske lover og regler forbudt å gjøre noe seksuelt med en person som ikke samtykker eller ikke er i stand til å samtykke. Les mer om ulike typer seksuelle misbruk her.

Du kan også (anonymt hvis du vil) ringe noen på listen over Hjelpetjenester her. De gir tilpasset råd etter dine behov.

Se på vedlagte artikler. De kan være nyttige nå. Kontakt oss gjerne igjen! Lykke til!

Hilsen sexologen og lærern i Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuelle rettigheter

Du har rett på et godt seksualliv

Visste du at menneskerettighetene også gir deg seksuelle rettigheter?

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Hva er samtykke til sex?

Skal vi ha sex? Ja eller nei?

Det er lov å ombestemme seg når du starter en seksuell aktivitet. Lær deg å tyde den andres signaler, og pass på at du er tydelig selv. Lær her hva samtykke til sex egentlig er.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep