Hopp til hovedinnholdet

jeg er ei jente på 16år som er kjempe klar for en baby,

 

Spørsmål
hei. jeg er ei jente på 16år som er kjempe klar for en baby, kjærsten min er 18 snart 19. jeg har ikke blitt gravid enda, å vi har hatt ubeskyttet sex hele veien. er det noe galt med meg siden når vi har sex, så noen ganger går det greit med alle stillinger, mens 2minutter etterpå, butter han, å han butter virkelig, det gjør så vondt at jeg gråter hver gang. men jeg vil så veldi ha en lite baby å ta vare på. jeg elsker unger, har altid gjort det. jeg er kjempe redd fo hva som er galt med meg. siden det går av å på med det at han butter. :( plis, jeg tenger virkelig noen råd å svar på hva som feiler meg:)
tusen takk på forhånd :)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er nok ingenting som feiler deg. I noen stillinger KAN det gjøre litt vondt når gutten kommer helt inn og treffer mormunnen. Jeg foreslår at kjæresten din er litt mer forsiktig og at dere sammen finner ut hva som er vondt og hva som kjennes deilig. Dersom dette ikke hjelper synes jeg at du skal oppsøke legen din eller helsestasjon for ungdom for å se om det kan være en årsak til smertene dine.
Jeg skjønner godt at du synes at det ser koselig ut med en baby, men jeg synes kanskje at det er en god ide å vente noen år før du lar drømmen din bli en realitet. Det kan være forskjellige grunner til at man ønsker seg barn i så ung alder. Kanskje man ønsker kjærlighet og nærhet fra en person som elsker deg uforpliktende tilbake?
Et liten baby er nydelig, men også veldig krevende. Jeg tror at de fleste unge på 16 år ikke er modne til å ta ansvaret for et lite barn alene. De fleste venter også med å få barn til de er voksne. Da har de gjerne en trygg partner som kan dele ansvaret, en utdannelse og en mer solid økonomi. De fleste har også en litt større ro i kroppen, og har ikke det samme behovet for å feste og være sammen med venner hele tiden.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet


Quiz: Hva vet du om nettvett?

Hva gjør du hvis du får en mistenkelig e-post?