Hopp til hovedinnholdet

Hei, jente på 14 år som er 169 cm høy og veier 70 kg. Begynt å trene 2-3 timer hver dag i sommer og gått ned 4 kilo. Trenger flere tips for vektreduksjon.

 

Spørsmål
Hei.
Jeg er en jente på 14 år.
Jeg er 169 cm og veier 70 kilo, jeg synes dette er ganske mye og veie, spesielt når jeg går i en kl der alle jentene er kjempe tynne. Mamma og jeg har pratet om dette, og nå har jeg begynt og slanke meg. Har gått ned 4 kilo denne sommeren.
Men selv om jeg trener ca 2-3 timer hver dag(jogging,gåing,sykling, spiser sunt og ofte. Så er blir jeg bare mindre på helt feil steder. Det eneste steder jeg kan se at jeg har gått ned er under ribbeina mine.
Magen min har ikke blitt noe mindre i cm, og den henger utafor klæra mine.
Så hvordan klarer jeg og få trent den nederste delen av magaen min.
Og om du kunne hjelpe meg med noe tips som gjør at jeg går fortere ned.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Du har vært kjempeflink i sommer som har trent så mye med så gode resultater. I tillegg spiser du sunt og ofte for å øke forbrenningen. Du har nok gått ned flere steder på kroppen, men det blir kanskje mindre synlig. Når det gjelder øvelser for å få trent magen, finnes det gode tips på "www.trening.no". Jeg legger ved en artikkel om tips for vektreduksjon og ønsker deg lykke til videre. Det er nok lurt å ikke gå ned for fort i vekt, men heller bruke litt tid, for da er det lettere å stabilisere kroppen på en lavere vekt på sikt.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slankeråd for deg som er overvektig

løper (colourbox.com)

Hvis du er overvektig, og du prøver å gå ned i vekt, kan det være nyttig med noen råd: Hvis du skal slanke deg et viktig å gjøre det på en systematisk måte, og ikke hoppe på lettvinte superkurer. Regelmessige måltider, sunn og variert kost og trim satt i system er tingen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Slanking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp, helse og sex


Quiz: Hva vet du om problemer hjemme?

Når kan du bestemme selv i personlige og økonomiske saker?