Hopp til hovedinnholdet

Er muslim og jeg ble lei av alle de reglene mot jenter. Er redd

Jente 13 år
 

Spørsmål

Plisss detter er helt forferdelig trenger svar så fort så mulig Det er sånn at jeg er muslim og jeg ble lei av alle de reglene mot jenter jeg skulle ha en liten diskusjon med moren min alt ble verre da gikk jeg og låst meg på do (fordi det er den eneste plassen jeg kan låse meg i ) etter en time kom hun å ødelagt døra på doen og begybt å slo meg å kast sko og ting på meg til slutt tok hun hånda rundt halsen min og sa du kjenner ikke meg når jeg er sur heg skulle ønske jeg aldri fikk deg det er mye bedre å lev mee insekter enn å lev med deg nå er jeg i rommet mitt gråter uten å stoppe tenker seriøst på selvmord og vet ikke hva jeg ska gjør har en forferdelig hode pinne Jeg vill ikke kontakte barnetvernet fordi de kommer sikkert til å ta neg det er greit for mwg men jeg vil ikke flytte fra mine venner of min skole Hjeeeelp plisss Hilsen redd jente 13 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår godt at det er forferdelig slik som du har det. Det din mor gjorde mot deg er vondt, skremmende og ikke lov å gjøre. Det kalles vold. Når hun sier det er bedre å leve med insekter enn med deg tenker jeg det er et utrykk for hvor vanskelig hun opplever det, men det er ingen unnskyldning for å si det til deg.

Jeg forstår at du er redd for å bli flyttet fra din venner der du bor. Jeg tenker likevel du skal si fra til barnevernet der du bor. Dersom du synes det er vanskelig kan du si fra på skolen så kan de hjelpe deg å ta kontakt med barnevernet. Det å ta kontakt med barnevernet trenger ikke bety at du skal flyttes. Barnevernet har mange tiltak eller måter de hjelper familier på. Kanskje din mor kan få snakke med en voksen der om hvordan det er å ha en ungdom og hvordan hun kan sette grenser for deg på en ordentlig måte.

Du er hjertelig velkommen til å ringe til Alarmtelefonen for barn og unge på 116 111. Det er gratis å ringe og du kan være anonym.

Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jente, 20: Får nesten aldri gå ut

Spørsmålstegn, ung.no

Jeg får nesten aldri gå ut, sitter bare hjemme som en slave. vis jeg ikke gjør som dem sier så truer dem meg. jeg vil flytte ut, men får ikke lov før jeg gifter meg.

Les hele spørsmålet og svaret hun fikk her.

Les mer

Muslim, men ikke jomfru - hva gjør jeg?

Muslimsk jente (colourbox.com)

Jeg er ei jente på 19 år. Jeg har vært forelska i en gutt lenge og vi har nå tenkt til å gifte oss. Problemet er at jeg ikke er jomfru.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Problemer hjemme
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om problemer hjemme