Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg begynne å spille fotball i Oslo?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

hei! jeg er en gutt fra chile som vil gjerne spille fotball på et klubb her i norge, jeg spilte i chile 12 år på en klubb så jeg er ganske flink til å spille men jeg vet ikke hvordan er i norge ... må jeg sende en melding til en klubb at jeg vil være med ? og vil helst en klubb som er oslo men jeg kjenner ingen klubb i norge så derfor jeg er her ... hva må jeg gjøre ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Avhengig av nivået ditt og hvilket lag du vil spille for så kan det hende at du må på en opptakstrening for å kunne få spille. Uansett må du kontakte treneren og fortelle at du har lyst til å spille fotball. De vil nok antakeligvis se deg spille for å se hvordan nivået ditt er og hvilket lag du passer inn i. De fleste klubber har lag i flere forskjellige divisjoner. 

Jeg ville ha snakket med venner i klassen og på skolen for å høre hvordan nivået er og hvor de tror du kunne ha spilt. Kanskje er det noen andre i klassen din som spiller fotball som du kunne ha blitt med på en trening? 

Det finnes utrolig mange klubber og lag i Oslo-området. Hvis du går inn på denne linken finner du en oversikt over terminlistene til ulike avdelinger/divisjoner. Hvis du scroller ned til "Gutter 19 år" kan du finne terminlistene både for 1., 2. og 3. divisjon og en avdeling for 7er-lag - i terminlisten står navnene på alle lagene som er med (Lyn, Haslum, Sagene, Manglerud +++).

Ellers finner du mye annen nyttig informasjon på Oslo fotballkrets sin side hos NFF. Hvis du finner en klubb i nærheten som du kunne tenke deg å spille for ville jeg bare ha kontakten treneren. 

Jeg ønsker deg lykke til!

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Trening og idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om trening og idrett