Hopp til hovedinnholdet

Hovent øyelokk

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har siden 15års alderen vært plaget med at venstre øyelokk alltid er hovent, jeg tror jeg fikk det etter en kraftig øyebetennelse som jeg hadde på begge øyene, høye øyelokk er normalt mens venstre alltid er hovent. Legen stakk en pinne i øye men den viste at det ikke var bakterie.. Det blir ekstra hovent når jeg svetter, griner, bytter øyeskygge osv.. Min tidligere lege fant noe når han kjente fra øyebrynet og nedover men vi gikk dessverre ikke videre.. Posene på venstre side er også større på dette øyet.. Dette har begynt å tære veldig på selvtilliten:-( Jeg håper virkelig at dere kan være til hjelp??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er vanskelig å vurdere dine plager uten å kunne undersøke deg og det virker som legen din ikke finner ut hvordan du skal bli kvitt disse plagene.

Jeg vil råde deg til å oppsøke fastlegen din på nytt, fortelle hvor mye dette faktisk plager deg og spørre om en henvisning til øyelege eller hudlege, som er eksperter på denne typen plage. Det er ikke sikkert det finnes behandling, men  og kanskje er du like langt etter å ha vært hos spesialist, men da blir det kanskje lettere å leve med plagene?

 

Hilsen legen

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse