Hopp til hovedinnholdet

kan man blø og ha noe lignende vanlige menssmerter i korsryggen selv om man kan være gravid??

Jente 20 år
 

Spørsmål
hei! jeg har ikke gått på p-pillen siden 20 september, da tok jeg siste sukkerpille på brettet (jeg gikk på synfase). jeg og kjæresten min har veldig lyst på barn. jeg hadde eggeløsning rundt den 25 november og vi har hatt ubeskyttet sex både før da og etter, har ikke brukt kondom i det hele tatt, så da trodde jeg det var en stor mulighet for å bli gravid ?? men idag (9 desember) så fikk jeg mensen (blødning), kan det være at jeg ikke kan bli gravid?? jeg har som sagt ikke gått på pillen siden 20 september.
kan man blø og ha noe lignende vanlige menssmerter i korsryggen selv om man kan være gravid?? eneste er at jeg di siste 2 ukene har vært veldig øm i brystene mine.

håper på svar så fort som mulig...er veldig engstelig/redd pga dette!!:(
vennlig hilsen jente 20 år
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er helt normalt at det kan ta litt tid før man blir gravid. Jeg skjønner at du er utålmodig, men jeg tror at du skal prøve og slappe av og tenke at du akkurat har sluttet på p-pillen. Dersom du har hatt en vanlig mens denne måneden, har du nok ikke blitt gravid. De aller fleste gravide mister mensen, eller så får de bare en bitte liten blødning. Ømme bryster forekommer også før en mens.
Forsett å prøve dere, men ta det helt rolig. Har dere ikke blitt gravide innen 1 år, kan dere snakke med legen om dette for å se om det er en mulig årsak.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet


Quiz: Hva vet du om problemer hjemme?

Hvor gammel må du være for å kunne ta deg småjobber?