Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 14 år, jeg trener 3 ganger i uka, jeg er 164cm, og veier ca.59 kg, er det mye?

Jente 14 år
 

Spørsmål
Hei, Jeg er en jente på 14 år, jeg trener 3 ganger i uka, jeg er 164cm, og veier ca.59 kg, er det mye? siden jeg trener så mye har jeg nesten flat mage, men så utrolig store hofter, det er utrolig kjipt for jeg føler meg veldig bred. Jeg har ikke tid til å trene mer...Også har jeg mange føflekker jeg gjerne vil bli kvitt, de gir meg veldig dårlig selvtilit.når vi er på stranden morer vennene mine seg med å telle dem :( Vær så snill og hjelp!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Som du sikkert vet, er vekt avhengi av hvor langt du har kommet i puberteten, hvordan kroppen din er bygget og hvor mye du trener. Siden du trener såpass mye som 3 ganger i uken, er jeg sikker på at du har en flott og veltrent kropp. Muskler veier mer enn fett så det blir helt feil å se på vektpilen alene. At du har brede hofter handler om at du er iferd med å utvikle deg fra en jente til en ung dame. Det er helt naturlig at kvinner har litt hofter, siden vi en gang mest sansynlig skal bære frem og føde et barn. Hofter gjør kvinner flotte - og tiltrekkende på det motsatte kjønn. Så vær heller fornøyd med at du har fått litt hofter du, dette gjør deg ennå flottere :)
Angående føflekkene dine så synes jeg at du skal si fra til vennene dine at de skal slutte med tellingen. Fortell dem at du ikke liker dette og at det gir deg dårlig selvtilitt. Dette vil de helt sikkert respektere og forstå.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


Quiz: Hva vet du om spill? #2

Når ble Warcraft-universet, som WoW bygger på, introdusert?