Hopp til hovedinnholdet

Min bror onanerer over alt. Det er ekkelt.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har en storebror som pleier å låse seg inne på rommet å runke. Jeg syntes det er vedlig ekkelt og jeg vet at han ikke vasker hendene. Men han gjør det også andre steder og tror at ingen ser han. På hytta deler vi rom og jeg hører at han tar nedi bokseren når vi skal legge oss. Jeg syntes det er ekkelt når han tar på mine ting eller i mat uten at han har vasket seg på henda. Jeg lurte på hvordan jeg kan få han til å vaske seg på henda og få han til å slutte å runke på hytta,i bilen og andre steder. Jeg syntes det er greit at han gjør det på rommet hans hjemme eller på do hvis han vasker seg på henda. Hilsen jente 13år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er vanlig å onanere, men det er en privat sak og noe en ikke bør gjøre med andre personer til stede. Jeg skjønner at du ikke liker at han gjør det på hytta, i bilen eller andre steder der det er flere mennesker.

Hvis du synes det er vanskelig å ta det opp med broren din selv kan du snakke med dine foreldre som kan ta det opp med han. Hvis han ikke skjønner at det er ubehagelig for deg bør han få vite det. Det samme gjelder håndvask. Det kan tenkes at han ikke vet at du hører han.

Det er forståelig at du synes det er flaut å ta det opp med din bror, men det er bedre å hoppe ut i det å si at du ønsker at han skal gjøre det for seg selv, enn at dette skal plage deg. Det kan også hende at han ikke synes det er greit at du hører han når han  holder på.

Vennlig hilsen helsesøster

 

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Lei av onaneringen?

Dorull (colourbox.com)

Mange unge skriver til ung.no fordi de synes de onanerer altfor ofte eller de opplever onaneringen som kjedelig. Har du det også slik, kan du kanskje ha nytte av å lese her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex