Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig for jenter med store pupper å gi orgasme/utløsning m puppene?

Jente 17 år
 

Spørsmål

jeg har nesten ingen hofter eller rumpe, men to enorme pupper. bruker nå 65H i BH. jeg har et love-hate relationship med puppene mine. kjæresten min er veldig snill men han er helt sykt glad i puppene mine. jeg vet jo fra før av at gutter liker store pupper men jeg hadde aldri trodd at det kunne bety så mye for dem. men på en annen måte liker jeg at de er så store og jeg liker at han liker dem og det er det som gjør meg så forvirret. når vi har sex spør han om å få komme mellom puppene til slutt. da tar han av kondomet og presser puppene mine sammen rundt penis. og når jeg har mensen eller ikke kan ha sex hender det at han ber meg om å presse han litt mellom puppene, så jeg går ned på huk foran han og presser puppene min sammen fra siden og beveger de opp og ner til det går for han. er dette vanlig for jenter med store pupper? det flaue er at jeg blir kåt av dette og våt i skrittet. bør jeg bare innse at dette følger med det å ha store pupper og forsøke og nyte det? hvordan?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 17 år.
Takk for at dus krev til ung.no
 
Ja, det er mange gutter som liker store pupper veldig godt. 
Kanskje skal du arbeide med å utvikle kun et love relationship til puppene dine? At du ikke bare liker at kjæresten liker dem, men at du liker dem selv? Du er som du er, og det å arbeide med å godta seg selv, like seg selv og glede seg over seg selv, er en del av selvfølelsen. Du er perfekt som du er!
Det er en del jenter med store pupper som tilfredsstiller kjæresten/partneren seksuelt med puppene slik du beskriver. Hvor mange med store pupper som gjør det, vet vi ikke. 
Det som er det aller viktigste er at du bestemmer hva du vil gjøre med kroppen din! Du bestemmer!
Hvis du nyter å gi han seksuell tilfredsstillelse med puppene, at du selv også tenner på det, er det veldig bra. Da har dere begge glede av det. 
Et like viktig poeng er jo at du også blir seksuelt tilfredstilt. Snakk med kjæresten om hvordan dere kan gjøre det.
Snakk sammen, nyt kroppene deres alene og sammen. 

Jeg håper dette er svar på det du lurte på og at det er til hjelp for deg!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vær stolt av den kroppen du har!

Jente med skateboard (Colourbox)

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex