Hopp til hovedinnholdet

Jeg onanerer mye også mamma og jeg sammen. Er det lov?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg er 14år gammel begynte å onanere når jeg var 10 år, jeg får noen ganger sår på tisse siden jeg onanerer så mye, men jeg greier ikke å stoppe! Jeg har brukt dildoen til mammaen min før siden jeg fant den det var veeeeldig deling! Men jeg lurer på om jeg kan bruke noe annet enn dildoen til moren min? Jeg lurer også på om det er normalt å føle seg litt ekkel etter du har onanert? Jeg pleier å onanere nårsomhelst jeg får lov av mamma å onanere så vi har et veldig godt forhold! Jeg ligger i sofaen i stua å onanerer mens mamma er der og hun sier at det er bare bra at jeg blir kjent med meg selv, er dette normalt? Men jeg blir noen ganger så kåt når mamma sitter der at hun må tørke opp mens jeg gjør det! Er dette normalt?? Mamma pleier også å onanere når jeg gjør det så jeg ville prøve å onanere henne så fikk jeg liv til det, etter det følte jeg at vi fikk et enda bedere forhold! Jeg har fingra og slukka henne også! Mamma sa at jeg egt ikke fikk lov men så gjorde jeg det når henne sov

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei takk for at du kontakter Ung.no. Det å få sår når en onanerer kan forekomme. Det kan ha sammenheng med å du onanerer ofte og muligens ikke er våt nok. Å bruke noe annet en dildo er fult mulig. Her er det din fantasi som setter grenser.  Med det gode forholdet du beskriver med mamma kan du kanskje spørre om hun vil kjøpe en dildo til deg og? Etter at en har onanert er det vanlig å føle seg avslappet og rolig. Å føle seg ekkel etter å ha onanert kan forekomme dersom du ikke har vært trygg eller følt at det er riktig sted å onanere på. Det er vanlig å være alene når en onanerer og ikke sammen med foreldre. Det er rett som mamma sier at det er en fin måte å bli kjent med sin egen kropp på. Det er derimot vanlig å gjøre det alene. 
Du er under den seksuelle lavalder, 16 år.  Det er forbudt å ha seksuell omgang mellom barn og voksen. Mamma skal ikke ha sex sammen med deg ut fra loven. Det er heller ikke lov å utføre seksuelle handlinger når det er barn tilstede. Det blir definert som insest når en voksen og et barn i nær familie utfører seksuelle handlinger sammen. 
Dersom du føler deg usikker kan du ringe anonymt til, tlf: 800 57 000 Hjelpetelefon for incest- og seksuelt misbrukte barn og voksne av begge kjønn og pårørende til seksuelt misbrukte. Hovedmålet er å hjelpe seksuelt misbrukte til å få en bedre livskvalitet, og bidra til å redusere seksuelle overgrep mot barn og unge. Du kan gjerne være anonym, og alle som jobber her har taushetsplikt. Åpningstider: Hele døgnet, hele året. Nettside: www.incest80057000.no E-post: post@incest80057000.no. Her vil du få svar fra personer som er gode på lover og regler om insest og overgrep. Jeg leser det du skriver som overgrep fra mamma fordi hun ikke setter grenser som en voksen skal.
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex