Hopp til hovedinnholdet

Jeg og søstre mi fingra og slikka hverandre, hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg har gjort noe dumt. I dag lå jeg å fingret meg selv. Så kom søstera mi på 11år inn. Ho lurte på hva jeg gjorde. Og jeg fortalte henne det. Så spurte ho om jeg kunne lære ho det. Da tenkte jeg at det gikk greit. Men så spurte jeg om jeg kunne få gjøre det på ho. Det ville ho, også begynte jeg å slikke ho. Og etter ho kom, fikk jeg ho til å fingre og slikke meg også. Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 14!

Takk for spørsmål.

Det å fingre seg selv er helt ok.

Når en er i puberteten, er det ikke uvanlig at en kan kjenne seg kåt og få lyst til å onanere og fingre seg selv til orgasmer. Dette gir gode og deilige opplevelser.

Det som ikke er så ok, er å gjøre det på andre som ikke er gamle nok til å bestemme selv om dette er ok eller ikke. I spørsmålet ditt, forteller du at du og din søster på 11 år har fingra og slikka hverandre. I Norge finnes det noen lover som sier når en kan ha sex og med hvem. Det er for eksempel ikke lov å ha sex når en er under 16 år. Har en person over 14 år sex med noen som er under, så blir det sett på og straffet som en voldtekt.

Det er derfor fint og lurt av deg å ikke ha sex flere ganger med søsteren din. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex