Hopp til hovedinnholdet

Når jeg får orgasmen får jeg også fryktelig vondt i livmoren

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har et spørsmål til dere. I det siste har jeg fått en del orgasmer i søvne og jeg våkner av disse. Når jeg får orgasmen får jeg også fryktelig vondt i livmoren og det kjennes ut som at jeg skal kaste opp. Det minner meg og mensensmerter, bare mye mye verre. Jeg må nærmest løpe på toalettet og ligge på badegulvet mens jeg gjør ulike pusteøvelser og klemmer nederst i magen for å få bort smertene. Smertene varer mellom 10-15 minutter... Hva kan dette skyldes? Jeg er i et fast forhold og har vært det i 6 år og jeg får ikke disse smertene når vi har sex, uavhengig om jeg kommer vaginalt eller ved stimulering av klitoris. Har aldri opplevd en slik smerte tidligere og dette har kommet den siste måneden... Syns det er skummelt og ubehahelig! Har tatt flere graviditetstester og går på NuvaRing. Kan NuvaRingen påvirke resultatet på testen?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 20 år.
Takk for at du skrev til ung.no
 
Det er vanskelig å si hva disse smertene skyldes. Du må snakke med lege. Hvis de er vanskelig å forklare, kan du ta med utskrift/skjermbilde av det du har skrevet. 
NuvaRing kan ikke påvirke resultatet av en graviditets test. 
Snakk med lege på helsestasjon for ungdom eller fastlegen!


Jeg håper dette er til hjelp og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse