Hopp til hovedinnholdet

Kan vennskap bestå selv om man har hatt vennesex?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg har hatt sex med en gutt jeg har kjent fra barneskolen. Jeg har bestandig likt han Selv om jeg er litt begeistret for han, så er jeg forelsket i en annen. Men i går så hadde vi sex. Det var kjempedeilig og alt det der, men... Jeg vil ha ham som venn.. Han er litt forelsket i meg tror jeg. Men nå! Jeg angrer på at jeg hadde sex med han på tanke at penisen hans har vært i tissen min Og at jeg lot han ta på puppene, og fingret meg. selvom det var helt friviling og det var jeg som vile ha vennesex. Kan vennskap bestå selv om man har hatt sex?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Så fint at du skriver til oss!

Det er ikke noe som tilsier at vennskap ikke kan bestå, selv om man har hatt sex sammen. Dette vil nok kunne oppleves litt ulikt fra person til person.

Når man har vært så nær og intim som det å ha hatt sex sammen, kan det imidlertid gjøre noe med vennskapet og at det kan ha satt i gang sterkere følelser hos den ene parten.

Du forteller at du har en mistanke om at denne gutten kan være forelsket i deg. Om det er slik, kan det nok være en større utfordring å bare skulle være venner.

Dersom dere er enige og føler det på samme måte overfor hverandre, vil det kunne være lettere å fortsette vennskapet som før.

Det er viktig at dere tar en prat om dette sammen og at du er tydelig på hva du ønsker. Da vet denne gutten hva han har å forholde seg til.

Tiden vil da vise om dere fortsatt klarer å bevare et godt vennskap uten at denne episoden ødelegger for det.

Jeg anbefaler deg å lese vedlagte artikkel under.

Lykke til!

 

 

Vennlig hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex