Hopp til hovedinnholdet

Er det lov å sæde sammen med stemoren min?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Jeg er 19 år og har en stemor på 47 hun er jævlig peog fin stor rumpe store pupper. Min far døde når jeg var 12 år etter det har hun har ansvaret for meg siden den gang. Vi var 1 gang på camping og leide en campingvogn med dusj vi dusjet sammen for det var bare noen liter med varmt vann vi sto veldig tett og stemoren min klarte og Ta meg på pikken så jeg Fikk ståpikk jeg prøvde og gjemme meg og snu meg i dusjen men jeg sa jeg var ferdig og dusje så sa hun nyt det siste av varmt vannet jeg sa Ok og jeg snudde meg rundt med 21cm boner og hun sto i høyde så rumpa og pikken min var på lik linje så glir hun og hun får pikken min inn i fitta hennes og hun holder seg med hendene foran seg i den lille dusjen og hun snur seg rundt og ser pikken min og hun begynte og runke meg og jeg sa ingen ting og bare smilte rart. og hun ble med til senga i vogna og vi pulte og jeg ble sugd og vi koste oss og jeg sædet henne i fjæset. Så sovnet vi. Og jeg går og sæder hele tiden sammen med henne er dette lov

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Tusen takk for at du skriver til oss, gutt 19 år!

Du er over 18 år og voksen. Dermed kan du velge selv hvem du vil ha sex med. At du har sex med stemoren din er ditt valg. Hvis du og stemoren din synes det er greit kan ingen stoppe dere.

Loven om seksuell lavalder er laget for å beskytte barn og unge under 16 år mot overgrep fra personer over 16 år. Så hvis du og stemoren din hadde sex da du var under 16 år var ikke det lov. Med sex menes også å runke, suge og andre seksuelle handlinger. 

Jeg vil anbefale deg å bruke kondom dersom du har sex med stemoren din. Du kan bli smittet av kjønnssykdommer og stemoren din kan faktisk bli gravid dersom hun ikke bruker prevensjon.

Jeg håper dette var til hjelp for deg! 

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Seksuelle rettigheter

Du har rett på et godt seksualliv

Visste du at menneskerettighetene også gir deg seksuelle rettigheter?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Prevensjon
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om prevensjon