Hopp til hovedinnholdet

Sex med hunden min

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei i går hadde jeg sex med hunden min er det unormalt og kan jeg få skabb ???! Kan jeg få valper hvis hunden tar sæd inni meg. ..... Jeg pleier å suge hunden så den ikkr skal gjøre det inni meg men mamma sier at maten man spiser går i magen din. Og babyer er i magen!!!!??! Hjelp meg fort jeg er netvøs. Har snakket med helsesøster men hun glemte det

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det bør du ikke gjøre mer. Det er ikke lov å ha sex med dyr.

Du kan få skabb hvis hunden din har skabb. Ellers er det helt andre bakterier på en hund enn på mennesker. Så du kan få infeksjon av å gjøre noe seksuelt med hunden din.

Man kan ikke bli gravid av å spise sæd. Babyer blir befruktet og vokser i livmoren. Veien inn til livmoren er via skjeden i underlivet. Les mer om jenter sitt underliv her.

Hvis du er kåt og har behov for å bli tilfredsstilt, er det bedre om du blir kjent med din egen kropp via onanering. Onanering er bra for deg, og en fin måte å bli kjent med sin egen seksualitet på.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex