Hopp til hovedinnholdet

Tar penisen inn i en flaske og later som jeg har sex. Farlig?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei jeg lurer på en ting jeg driver og tar penisen inn i en flaske og later som jeg har sex og det er digg men vet ikke om det er farlig

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 20 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Ja, det du beskriver kan være farlig. Hvis flasken er av glass og den knuser, kan du skade penis og pung. Hvis penisen setter seg fast, kan det bli vondt. Da vil du sannsynligvis miste ereksjonen og du får penisen ut igjen, men det kan som sagt bli vondt.
Her er noen alternative tips til onanering: 
For å variere onanien kan du bytte hånd. Du kan også holde mindre hardt, og vaiere takten du onanerer i.
Hvis du finner en pute som er laget av skumgummi, slik materiale som noen madrasser er laget av, kan du lage et hull i denne. Det kan være lurt å bruke kondom, for at penisen ikke skal bli sår. Hvis hullet ikke er så stort, vil det stramme mer enn hvis hullet er større.
Du kan få kondom på helsestasjon for ungdom. På helsestasjon for ungdom ligger kondomene som oftest på venterommet.
Hvis du finner en armring beregnet for svømmetrening/holde barn flytende, kan du smøre glidemiddel eller olje inni hullet. Det skal også gi god effekt.
Glidemiddel kan du få på helsestasjon for ungdom. De kommer i små, svarte pakker med ordet "glid" med lyseblå bokstaver. De ligger ofte sammen med kondomene. 
Et annet tips er å ta en myk pose (slike som er beregnet for matavfall) og smøre den inn med glidemiddel/olje. Deretter legges posen rundt penisen. Så tar du penisen mellom to puter, eller at du bretter en litt større pute rundt penisen. Ta en stram strikk eller hyssing rundt puten/putene slik at putene strammer rundt penisen. 
Nyt kroppen og kjønnet ditt!


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex