Hopp til hovedinnholdet

Hvordan runker man en gutt så deilig som mulig?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg holder på med en gutt. Vi har hooka et parr ganger, en av gangene var vi helt alene og det begynte å ryke klesplagg ettervert. Vi har tørr pult litt liksom med klær på, sånn når vi kliner, men er ganske sikker på at han vill at jeg skal runke han. Så jeg har noen spørsmål Hvordan runker man en gutt så deilig som mulig? Jeg vill liksom gjøre det både deilig for han og at jeg ser deilig ut men, hvordan skal jeg sitte ovenfor han når jeg gjør det og burde vi gjøre det i dusjen?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 14 år.
Takk for at du skrev til ung.no
For å runke en gutt så deilig som mulig må du spørre ham hva han liker. Du må spørre om du holder på riktig sted på penisen, om du holder passelig hardt og om takten du onanerer i er ok. 
Når en gutt blir runket er det ikke sikkert at han klarer å få med seg hverken hvordan du sitter eller hvordan du ser ut. Han er opptatt av følelsene runkingen gir ham. Du må sitte sånn at kroppen din ikke hindrer bevegelsene. fra armen din. 
Noen runker i dusjen, men det er mye styr med å kle av seg alle klærne for så å kle de på igjen. Det vanligste er nok at man er på rommet med døren lukket og låst. Husk papir slik at han kan tørke sæden bort etterpå. 
Kanskje må du også tenke gjennom hva det betyr for deg å gjøre det, hva du har igjen for det? Du må også tenke gjennom om du er klar for å gjøre dette.
Du kan snakke med helsesøster om dette. Hvis det er vanskelig å forklare, kan du ta med utskrift/skjermbilde av det du har skrevet og svaret her.  


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønske deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Sant og usant om runking

Gutt ser på porno på mobilen i sofaen (colourbox.com)

Ung.no får mange spørsmål om runking. Mange har hørt at det kan være farlig, at det kan påvirke penisstørrelse eller lignende. Hva er sant og usant?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex