Hopp til hovedinnholdet

Frykter at forholdet ikke vil funke på grunn av drikking

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei. Er forelska i en jente, og 99% sikker på at hun liker meg også. Vi har flørta i et par uker nå, og vi henger med hverandre nesten hele tiden, og vi har det sykt gøy. Har lyst til å bli sammen med henne, men det er en ting som plager meg. Hun drikker mye mer alkohol enn det jeg gjør, og har gjort mye mer sånn "crazy" greier enn det jeg har. Liker å dra på fylla en gang i blandt jeg også, men ikke nesten hver helg liksom. Frykter at det ikke kommer til å funke pga dette, at hun blir lei av meg hvis jeg ikke vil drikke 3/4 helger... Håper jo at hun kanskje ikke har trangen til å drikke så ofte hvis vi blir sammen, men skremmer meg uansett... Takker for svar :))

Besvart 12.12.2018 16:05
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Jeg forstår godt at dette er noe du er bekymret for. Dere har tydeligvis ulike behov når det gjelder drikking og det er naturlig at du er redd for at dette kan gjøre ting vanskelig for dere. Jeg vil likevel råde deg til å ikke ta sorgene på forskudd. Du vet jo ikke hva hun tenker om festing og om hun tror at det kommer til å bli et problem. Det kan jo være at hun faktisk setter pris på at du ikke fester så mye og at dette er noe hun kun tenker på som positivt:)

Dessuten har du et godt poeng angående det at hun kanskje vil roe seg hvis dere blir sammen. Det vil jo være ganske naturlig at hun fester litt mindre når hun har kjæreste - ettersom dere kan gjøre andre ting sammen:) Forhåpentligvis vil dere finne en balanse som passer dere begge. Hun kan jo dra og feste selv om du ikke er med - så lenge dere også får tid til å gjøre ting sammen:)

Uansett vil du jo ikke finne ut om det funker før dere faktisk har prøvd å være sammen. Det virker jo som om dere har det utrolig bra sammen og dette er kjempefint! Fokuser på dette og se hva som skjer videre. Det at hun fester litt mer enn deg behøver ikke å være noe negativt i forholdet:)

Det er helt naturlig at det skremmer deg, men prøv å ikke overtenke situasjonen før du ser hva som skjer. Du vet jo ikke hvor mye hun kommer til å feste hvis dere blir sammen:)

Les gjerne gjennom artiklene under!

Masse lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å være den som ikke drikker

Fest (colourbox.com)

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? I denne artikkelen får du tips til å takle drikkepress.

Av: Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Alkohol
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om alkohol