Hopp til hovedinnholdet

Penis får ikke plass i vaginaen. Penisen presses ut. Orgasme?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg va på besøk hos kjæresten min i jula og vi ville ha sex.Vi har prøvd 3ganger og det vil ikke gå det er at penis får ikke plass i vaginaen.Han er jomfru men jeg har vært med to før som gikk fint.Og det er ikke pga.jeg ikke vil. Det er vått nok i massevis, og for å si, jeg er veldig klar! Jeg ble så lei meg at vi ikke fikk til og vet det er meg,at jeg ikke kan ta imot han. jeg prøver å slappe helt max av når han skal inn men så presses penisen ut av meg. Er det orgasme jeg får?Fordi da er jeg helt desperat og vil ha samleie skjønner du. Jeg har ikke onanert så mye, burde jeg kjøpe å øve litt med en stor dildo noen ganger?

Besvart 05.01.2019 12:10
 

Svar
Hei jente 18 år.

Jeg forstår dette er et problem.

Det kan være at du får orgasme og at sammentrekningene presser penisen ut. 

Men i og med at dere får penisen inn, vet du at det er mulig. Skjeden er svært tøyelig. Tenk bare på at det er mulig at en 3,5 kilos baby kan komme ut den veien. Skjeden ligger folder innover og når du blir seksuelt tent blir skjeden og også utvidet. Noen av foldene glattes ut slik at det blir plass. 

Det er bra at du slapper av i musklene i bekkenet. Du kan også øve opp enda bedre kontroll på disse musklene. For å få bedre kontroll, kan du øve deg på vekselvis å stramme/slappe av i disse; For å «finne» musklene, kan du, neste gang du tisser, stoppe å tisse, knipe/stramme musklene slik at urinstrålen stopper. Prøv dette flere ganger, og kjenn etter hvilke muskler du bruker. Du strammer innover og oppover. Disse musklene er det du skal arbeide med. Du kan trene akkurat slik du trener andre muskelgrupper; 15 x 3. Stram/knip musklene, hold litt og slapp av. Etter noen uker har du veldig god kontroll på musklene og det er lettere å bevisst slappe av i de i det han fører penisen inn. 

Slik jeg forstår det, bor du ikke der kjæresten din bor. Da har du god tid på å trene musklene og du har også god tid på å lære deg å onanere til orgasme. Da vil du bli kjent med hva du liker og nyter og det vil være lettere å utforske seksualitet sammen med kjæresten. 

Les artiklene, øv deg og finn ut hva som skal til for at du skal få orgasme.

Neste gang du er med kjæresten kan dere snakke sammen om seksualitet, lese artiklene sammen og øve dere sammen. Dere kan øve dere på å stimulere hverandres kjønn til orgasme ved finger mot ytre del av klitoris, eventuelt i skjeden, hånd rundt penisen og ved munn. Når dere vet hva den andre liker og nyter og dere er blitt trygge sammen, kommer samleie som en naturlig fortsettelse av seksualiteten. 

Du kan også kjøpe deg en dildo, hvis du vil og øve med den. 

Når dere skal ha samleie og han skal føre penisen inn, skal du puste sakte ut, slappe av i musklene, liksom slippe musklene ned. Hvis dere ligger litt på en av sidene kan det være lettere. Husk på at skjeden ikke går rett opp, men i cirka 45 graders vinkel bakover, mot ryggsiden. 

Nyt kroppen og kjønnet ditt, og god seksualitet med kjæresten.

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer

Vanlige samleiestillinger

Hånd på pute (colourbox.com)

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex