Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex med mattelæreren.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg ble med 58år gamle mattelærer hjem for at hun skulle hjelpe meg med leksene. Når vi skulle gå inn i stua tok hun meg med på soverommet å kastet trusene sine på meg. Så begynte hun å kle av seg, jeg bli skikkelig kåt. Så jeg ble med å kledde av meg jeg også. Så begynte jeg å ta på henne, hun har de største brystene i hele verden de var så deilige. Jeg begynte å pule henne og kom inni henne, jeg er litt redd for at hun skal si det videre. Hva skal jeg gjøre?

Besvart 23.01.2019 20:23
 

Svar
Hei

 

 

Det som skjedde mellom deg og mattelæreren er ikke greit.

Hun har per definisjon forgrepet seg på deg og gjort noe ulovlig, siden du er under den seksuelle lavalderen og eleven hennes.

Du trenger ikke være redd for at hun forteller dette videre. Hun må beskytte seg selv og vil på alle måter prøve å holde det hemmelig. 

Men det viktige for meg er at du ikke oppsøker læreren din igjen privat og tar kontakt med noen hjelpere der ute for å få hjelp.

Her er mye nyttig informasjon:

Overgrepsmottak: Har du vært utsatt for voldtekt eller et annet seksuelt overgrep? Kontakt overgrepsmottaket nærmest deg. Finn ditt nærmeste mottak. (Du må krysse av i boksen "overgrepsmottak" under overskriften "Type tilbud" til venstre.)Bor du langt fra et mottak, dra til nærmeste legevakt eller ring dem på 116 117. Ta kontakt så snart som mulig. For å kunne sikre spor, er det viktig at du lar være å vaske deg eller klærne du hadde på deg. Selv om det er lurt å ta raskt kontakt, skal du vite at du også kan ta kontakt om det har gått lang tid.

Dixi: DIXI Dixi gir informasjon og støtte etter seksuelt overgrep. Familie og venner til den som har blitt utsatt for overgrep kan også få råd. Ring 22 44 40 50 eller Mobil: 930 58 070.

Landsdekkende telefon for incest- og seksuelt misbrukte: Ring døgnåpen telefon 800 57 000 for hjelp om du har blitt utsatt for seksuelle overgrep. De som svarer jobber på Incestsenteret i Vestfold, les mer her.

Senter for seksuelt misbrukte menn: Tilbyr samtaler, selvhjelpsgrupper og hjelp til å anmeldelse overgrep. Gratis med full taushetsplikt. Se nettside.

Politiet: Tips polititet gjennom skjema på nett eller ring dem på døgnbemannet telefon 02800. Du kan være anonym hvis du vil.

Les mer om seksuelle overgrep her på ung.no.

Du kan også snakke med helsesykepleieren på skolen som kan hjelpe deg videre.

Ønsker deg masse lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ufrivillig sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ufrivillig sex