Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en rød kul/klump på penisskaftet, hva kan det være ?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har en rød kul/klump på penis skaftet, den ligger ca. Midt på penisen og er rød, vondt og kommer hvit væske ut av den. Ca 1cm i lengde og bredde, og høyden er ca 0,35cm. Første gang jeg klemte på den så hadde den en liten sort flekk i midten men den er ikke komt tebake. Har hatt den en liten stund (2 uker) men først nå den ble litt større og vond for ett par dager siden. Så lurer på hva dette kan være...

Besvart 02.03.2019 13:12
 

Svar
Hei

Det er dessverre vanskelig å gi et konkret svar på hva dette kan være. 
Det beste er å bestille en time hos fastlegen eller lege ved helsestasjon for ungdom, slik at du kan få en god vurdering og evt behandling, dersom det er behov for det. 

God bedring ! 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

Underlivsundersøkelse for gutter

Underlivssjekk av gutter

Det er ikke bare jenter som gruer seg til første gangen de skal ta en underlivssjekk. Mange gutter synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed og venter i det lengste selv om de har noe de lurer på eller bekymrer seg for. Men frykt ikke: det er ikke så ille som du tror.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse