Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er ikke penis like stiv lenger?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei.Jeg føler jeg ikke tenner så lett på jenter og sexuelle tanker lenger. jeg kan være kåt og få lyst å onanere, men penis blir ikke skikkelig stiv av seg selv slik som før.før gjorde bare tanker på sex nok til at penis hold seg stiv nok til sex.nå blir den maksimalt halvstiv.Den blir likevel i de fleste tilfeller skikkelig stiv om jeg først runker den opp. Har også merket at det ikke er like digg lenger å berøre og ta på og jeg føler jeg ikke klarer å fantasere så lett på ting. Har tatt blodprøve og ingen ting viste noe galt som kunne forklare problemene jeg har med å ikke så stiv penis like lett som før. Har generelt runket mye gjennom årene, ofte hver dag. sikkert ikke alltid jeg har hatt like lyst men nok lyst til å gjøre det.kan det være jeg er lei?kan det være jeg runker for hardt og at penis blir "utslitt" eller det må mer til for at penis blir hard?Har ikke brukt glidemiddel ved onanering, kan det ha sammenheng?bør man det? Uansett.hva kan årsakene være?hva kan jeg selv gjøre?

Besvart 18.03.2019 19:06
 

Svar
Hei gutt 20!

Det virker som om du har blitt godt undersøkt av lege og at det ikke er noen fysisk årsak til ereksjonsproblemene dine. Det er veldig fint. 

Problemet ditt med ereksjonene, kan skyldes psykiske årsaker. Har en det dårlig med seg selv, sliten, stresset, så kan det redusere lysten på sex og gjøre en nedstemt eller deprimert. Dette igjen kan gjøre at ereksjonene ikke kommer så lett. 

Slik du forteller om problemet ditt med ereksjon, kan det virke som om du trenger annen hjelp enn det du altså har fått til nå. Du har nå gjort det du kan hos lege for å finne ut av det, nå er det lurt av deg å ta neste steg - undersøke om dette er et sexologisk problem.

En sexologisk rådgiver er utdannet til og trent i å snakke med gutter som har problemer som du forteller om i spørsmålet ditt. Helsesykepleier på helsestasjon for ungdom i kommunen din kan hjelpe deg til å finne en. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Gutt og kåt, men får ikke ereksjon.

Gutt får ikke ereksjon (colourbox.com)

Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå, hvorfor skjer dette.....? Gutt på 15 år spør om et vanlig problem.

Les mer

Sant og usant om runking

Gutt ser på porno på mobilen i sofaen (colourbox.com)

Ung.no får mange spørsmål om runking. Mange har hørt at det kan være farlig, at det kan påvirke penisstørrelse eller lignende. Hva er sant og usant?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex