Hopp til hovedinnholdet

Jeg har starter nye med en gutt/mekk. Penisen var bare 10 cm.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Ok så jeg er ganske fortvilet å vet ikke helt hva jeg ska gjøre. Jeg har starter nye med en gutt(kalles ofte mekk blandet oss ungdommer) og jeg fikk se penisen hans, og den var bare 10cm stiv

Besvart 29.03.2019 17:18
 

Svar
Hei jente 17 år. 

Jeg vet ikke helt om jeg forstår hva du mener. Hvis det er slik jeg tror det er, "holder du på med" en ny gutt og du har sett penisen hans. 

Det er vanlig at peniser er 10 cm i stiv tilstand. 

Man kan ha akkurat like god seksualitet med en 10 cm lang penis som hvis den var lengre. Det er den ytre delen av skjeden som omsluttes av de indre delene av klitoris som er følsom for stimulering. Da spiller ikke penislengden noen rolle. 

Jentenes indre kjønnsorgan består av forlengelsen av klitorishodet, klitorisskaftet, som går videre inn i kroppen i to 8 - 12 cm lange deler eller crus, som en Y, og omgir/omslutter skjedeveggen. Se denne tegningen hvordan det ser ut inne i kroppen. De to delene hviler på hver sin side av underlivet, begravd under kjønnsleppene. Inni hver del er det svamplegemer som fylles med blod og svulmer opp når jenta er seksuelt tent. I området mellom de indre kjønnsleppene, finnes i tillegg to ekstra svamplegemer som omkranser skjedeåpningen og urinrørsåpningen.

Det er omlag 30 % som får orgasme kun ved penis` bevegelse i skjeden. Hvis du er en av de, kan dere ha samleie i mange forskjellige stillinger om du skal likevel både kjenne penisen godt og nyte det, selv om den er 10 cm.

Hvis du kun får orgasme ved stimulering av den ytre delen av klitoris, kan dere stimulere den ytre delen av klitoris med en finger under samleiet, eller før eller etter samleiet. 

Liker du denne gutten? Det er kanskje det viktigste spørsmålet. 

Tenk gjennom hva som er rett for deg.

Du kan snakke med helsesøster/helsesykepleier på skolen eller på helsestasjon for ungdom.  

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

NB; Hvis jeg har misforstått må du skrive tilbake til oss. 

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt studerer penis (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene!

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer

Vanlige samleiestillinger

Hånd på pute (colourbox.com)

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex